26 Juni.

brukar har en viss person som klaga på mig när uppdateringarna varit sega. Inte denna gången dock så idag ska jag överraska. 

inte för att här händer ett skit mer än att jag bor på jobb mer eller mindre. 
Jag saknar inte skolan ett smack, det är SÅ skönt och fritt att bara jobba. Komma hem, och inte ha plugg. HALLELUJAAAAH!! 

Jag var hemma för 2 helgersen och bara mös till det. - det behövdes kan jag tala om. 
Det blev dock kanske lite väl för kort, så därför har jag tagit mig 4 dagar i Juli till att spendera hemma för att hinna med allt och bara njuta av älskade blekinge under sommaren. 
I Juli händer här lite mer dessutom, vi ska fira jocke som fyller 26, två gånger t.om. och minst men absolut störst, så kommer Sofia ner och vålgästar mig. 

What else is news: Jo jag har sökt till polishögskolan. vi får väl se hur det går där. Allt är åtminstone inskickat så tror jag man hör något av dom först i Augusti igen för lite tester osv. Lång process. 

däremot så börjar det klia i fingrarna på att resa. Nu var jag förvisso iväg både Mars och Maj. (Tyskland,England)
Men det räknas ju inte! Jag har två destinationer jag hade velat köra lite weekends på i sensommaren/höst. 
Budapest i Ungern eller Paris. SEN en vecka i dubronvnik hade inte vart fel det heller. 
Man blir lite restokig på flygplats. Man kommer liksom till att sätta fötterna på planet, sen får man vända. 
Det är tufft. så tufft när regnet piska mot bryggan till flygplanet och alla andra är glada för en vecka i Spanien etc. 
 
 
 
 

8 June 2015.

Nu vart skolan slut. Jäklar så skönt. 
Vi hade två riktigt tuffa veckor efter sist jag skrev med det sista i skolan. 
Det var morgonjobb, skola och kvällsjobb, sena kvällar med redovisningar, presenationer, prov, sluttentor osv. 
men vi klarade det och nailade presenatationen som kungar inför allt kommunfolk och turismmänniskor. 

I torsdag tog vi examen och det firade vi med en fest på kvällen, det blev dock väldigt nyktert för mig då jag på fredagen skulle vara på flygplatsen i 18 timmar. Man är lite dum i huvudet som ta flera pass så MEN MEN! 
varje dag har bestått av många timmars jobb, och helgen bestod av 35h bara den. - så idag, efter ett kortpass, så har jag sovit i två omgångar, min kropp är slut, finito - MEN positiv som jag är så är åtminstone skolan över, och man kan bara fokusera på jobb och snart en helg i blekinge <3 ska inte röra ett finger ska jag tala om. 

I fredags tog vi oss en flygtur över Trelleborg, Malmö och Lund. - det är en sån tur man har när man känner folk som är piloter och såååådär. DOCK mådde jag ju mongo dåligt, men det hade jag väl redan förberett mig på. 
Jag kan ju vara den mest åksjukaste människan jorden skådat. - nu för tiden spyr jag inte kaskader åtminstone... ni skulle sett mig förr (y) det var alltid succe för mina föräldrar att flyga, åka buss, åka båt osv med mig. WOHO!