London!

Känns som flera tusen år sedan jag var i London, så illa är det ju som tur inte. Jag är ju i London varje år, en dag typ innan jag åker till familjen. Så egentligen var det längesen jag hade 3-4 dagar i huvudstaden. 
Jag är inte ett super fan av London, eller storstäder över huvudtaget. Jag trivs på landet och i de städer folk inte åker till. Men vi hade det fantastiskt såklart. Fick visa Sebastian allt fint med London och all god mat i England. Än har jag ju inte visat honom det absolut fantastiska med landet, men det kommer. En roadtrip till familjen får det nog bli snart. På tal om familjen så fyller de 10 i år. Hur det är möjligt vet jag fan inte, men tydligen! 
 
Vi fick ju också se Premier League, Arsenal mot Watford. Inget as bra tryck i första halvlek, men andra så! 
Det var min julklapp/födelsedagspresent till Sebbe. Inte så pjåkig. 
 
Malaga blev det inget av. Jag fick massor hemtentor och tentor i samma vecka och samma dagar. Kände att jag inte kunde missa för mycket. Lite tur att det regnade hela veckan i Malaga då, kändes inte så tufft. Det får bli en Malaga tripp snart istället. 
 
Annars är där inte mycket resor planerat. Eller planerade är de alltid men inte bokade. Jag ska troligtivs ta lite förtjänat sommarlov iår och inte jobba ihjäl mig. Samtidigt så flyttar vi troligtvis och då behövs det inhandla lite smått och gott. Tror att resor får läggas lite på is detta året. Inte så att jag inte lär resa mer i år. Säkert 1-2 resor till ändå, men inget större och mer snåla resor.