yes!

Nu har nästa resa börjat diskuteras med mina tjejer: Det ser ut som att vi hamnar en månad i Indien. 
Det stod mellan Mexico och Indien. - Men för all del, vi är rätt slumpartiga allihopa så de kan lika väl bli Japan. 
När mökret stiger oss på så lämnar vi Sverige igen. 

Innan dess kommer där komma endel weekends. Jag har pratat med min värdfamilj om England till sensommaren. - Hade vart så roligt att komma dit igen iår! De svara som alltid "the door is always open for you" så det handlar väl mest om att jag ska hitta tid och möjligheter. 6 jävla årsen jag bodde där. Ungarna blir liksom 8 i höst... fattar ingenting. 
 
Livet är fan en enda stor resa. 

Thailand.

Hemkommen från ett litet för varmt thailand men också lite för bra. 

Thailandresan innehöll allt. 
Vi spenderade 11 nätter på Koh tao, ett par nätter på Koh samui och ett par i Bangkok. 
Det kändes helt klart som vi spenderat ett par månader minst på Koh tao. 
Helt magiskt var det och så mycket vi fick vara med om på den Ön. 
- Vi träffade nya vänner från hela världen, som man alltid gör på resor, och som alltid så klickar man sådär extra mycket med vissa som gör att man känner sig lite smått tom efter hemkomsten. 

Den tomheten brukar trilla av mig efter 2 veckor sådär och man hunnit komma in i rutin igen. Men tills dess saknar man allt som har med landet att göra och drömmer att man fortfarande är där varje dag. 

Men det va fint att komma hem, hem till våren för oj vilken fantastisk vecka att komma hem till. vädermässigt då. 
Jobbet drog igång i Lördags och nu går jag på schema. Ångra mig lite för det innebär att jag inte kan ta ledigt precis när jag vill för semester MEN inget som hindra mig, jag kan trycka in ett par långa weekends ändå på mitt schema och det känns förträffligt. - Får väl spara lite cash nu ändå så får jag helt enkelt åka i vinter. 

Men thailand och sällskapet vart magiskt och det behövdes inför en sommar på jobb. Det var ju mer än fint att komma hem brun dessutom och slippa vara likblek till shortsen åkte fram.


Vi hörs till nästa resa; den blir snart.