29 juli

its been a while. 
Snart är vi inne i augusti och jag förstår inte hur det gick så fort? 
lars winnerbäck var mest bara godkänt, jag har ju endel konserter och jämföra med honom, denna och Karlshamn var sist på listan! Men trevligt med livemusik, god mat, sommarkvällar osv är det ju ändå alltid :) 
jag går in på min näst sista runda imorgon på jobbet! JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!  12 arbetsdagar, det ska väl ändå gå? Är riktigt riktigt riktigt sugen på ordentlig semester nu! Att plugga och jobba hela året är inte avkopplande, den 15 augusti ska jag gå hem från nattjobbet och inte tänka ett skit på något. stänga av hjärnan helt! 
 
Annars? Värmebölja som hållt i sig sen sist jag skrev. 2-3 veckor av konstant hetta, tropiska nätter och torrare gräsmattor. Men jag gillar det, helt fantastiskt är det. På jobb har vi haft 34.5 grader men det stör mig inte, för snart kommer faktiskt den otäcka vintern, och den stannar ju oftast mer än länge. 
 
vi hörs när vi hörs, den 11 augusti har jag nämligen framtiden färdig framför mig. Så tills dess får vi gå ovetandes. Återigen sitter jag på Sofias padda så sorry för en massa stavfel.
 
en bild lyckades jag med! 
 
 

14 juli

Dagarna rullar på, igen.
Det är nu mitten på juli. Solen stekte fantastiskt fint på oss ett par dagar, hann även med och bränna mig lite fint innan regnet kom. Tosia har kommit och gått, blev knappt något iår för min del. Mina tjejer från Oslo var hemma så självklart hängde jag med dom båda dagarna, det är så underbart att få ha sig en liten dos av dom då och då. Och inte en dag har jag varit utan Sofia. Vet inte egentligen hur jag skulle klarat mig denna sommaren om hon inte funnits här, troligtvis inte alls. Min fantastiske bästevän!! Blivit vinkväll, restaurangkvällar, träningspass, ligga-i-sängen snacka skitkväll. Och såna där underbara tystnade när vi båda fastna vid annat men ändå njuter av varandras sällskap.

Fint och har varit ledig lite, i helgen som kommer ska jag hem en snabbis till Landskrona, vi har bokat biljetter till Winnerbäck, så somrigare än så blir det ju inte! Annars blir det inte mycket ledigt förrens om två helger, lite skiftbyten mitt i alltihopa som strular. 

Sitter på Sofias padda för tillfället så stavningen och om allt sitter ihop får ni leva med, samt noll med bilder..... Trist

8 Juli.

kan inte fatta det snart är mitten på Juli? allt går lite väl fort tycker jag. samtidigt som jag längtar till jobb är över, och vi kan dra till Italien.
Jag har hunnit besöka skåne i dagarna som var, fantastiska dagar. blev många promenader i värmen, endel fotboll, och malmö. och så flertal pass på gymmet.

Det har ju blivit lite av min nya grej, hänga på gymmet. och jag trivs. 
sofia min pärla har ju visat mig en hel hög med nya övningar (roliga dessutom) och all träning har blivit så mycket roligare, vi är inte ens klara med hälften av allt jag vill lära mig och veta mer om. tur vi har ett tag kvar då.
Roligare också när man märker resultat.  Resultat i form av större muskler har jag nog inte fått ännu, men resultat i att kunna höja sig i kilo lite då och då, och det har jag redan märkt. Påtal om muskler är det inget jag siktar på, eller muskler såklart, men inte alls biffig. bara tränad helt enkelt. Biffig är nog för svårt för mig att bli ändå, då jag har en magsäck lika stor som en mus, jag blir ju mätt av en macka till frukost (och då står jag mig enda till middag)
 
Nog om det, igår efter jobb låg jag och stekte och nu idag innan jobb. kletade på en massa olja och nu ser jag minsann att här har hänt saker. TUR det ska bli stekhet på Torsdag då jag jobbar natt (y)
mina damer Alvesved och Maria kommer hem på torsdag, de ringde och skrek igår enda från Mallorca. MYSIGT!!!
 
 
 
 
 

snabb info.

Idag ringde damen från turismutbildningen. 
Jag lät minsann väldigt bra. däremot var hon på semester nu och hade inga tider för intervju förens i Augusti.
men vi bokade in en sådan åtminstone. Eftersom klassen redan är full skulle jag förbereda mig på att det är omöjligt, MEN folk hoppar ju alltid av höger till vänster, och då var jag garanterad sa hon. Så vi får se helt enkelt. 
Blir inte super besviken om det inte blir så detta året ändå som sagt. 

Matematiktentan jag fick godkänt på känns fortfarande, som en jävla sten föll från mina axlar.
uttrycket är ju väl använt, men en sådan lättnad har jag nog aldrig känt. 
60 hp gjorda nu. allt godkänt, ingenting att ligga efter med när (och om?) skolan nu börjar till hösten. 
Matematik liksom? nog mitt första prov inom det ämnet sen 6an som jag löste helt själv. 

jobbat natt inatt så är SJUKLIGT trött nu, brinner i ögonen, men ska sätta mig på ett tåg till skåne så får väl sova på tåget då. blir 4 goa dagars ledigt nu, ska inte lyfta ett finger, mer än på gymmet. 

1 Juli.

OCH JULI BÖRJAR MED FANTASTISKT VÄDER!!

det här med mina tankar om att byta linje växer bara mer, och när en tjej skrev en kommentar om JUST en sådan utbildning jag letat efter i Malmö, kände jag bara go for it. 
Jag mailade och hon svarade att är jag intressant tar hon gärna in mig som sen ansökan. sagt och gjort.
nu ligger där ett personligt brev, CV och fan vet allt i hennes mail. nu får vi se om hon tycker jag är intressant.
det är ju inte alla som tycker det kanske. - hela världen skulle det inte heller vara om det "skiter" sig iår. 
stressade ihop ett brev på engelska på 1 timma, slängde ihop ett CV på 15 minuter, skolstarten är LITE väl tidig egentligen för att jag ska kunna börjar osvosv. Men vart livet än tar en, dit ska man. Jag tror fortfarande på att allt har en mening. allting löser sig ALLTID. 

Inatt jobbar jag sista natten för denna rundan, imorgon dra jag till skåne.
har färgat/klippt håret hos Sofie, fantastiskt nöjd blev jag. har tränat en jävla massa. haft övernattning hos sofia, myskvällar, fotbollskvällar osv. hittils har sommaren vart bra, men om vädret kommer nu så blir den ännu bättre!

Idag kom även svaret ut för omtentan jag gjorde i matematik, BOOM GODKÄND! 
förövrigt kommer jag pausa denna utbildningen (lärare) om jag kommer in på den andra. (turism)