sista november.

fått skäll för dålig uppdatering visst. - Men det ska ju alltid klagas på nåt ;)

December imorgon, jävlar så fort det går. ska bli fint dock. December ser ut att bli en riktigt bra månad! 
What else? hunnit får en hosta från helvetet men vad ska man göra liksom, man får hosta på. 
det har hunnit blir en rejäl festhelg, myshelg, mathelg, och igår var det dubbeltdejt med sara och med bio. 
Interstellar, JA SÅ BRA FILM! kanske i längsta lagret men whaaaaa, första timmen var bara att inse "okej förstår ingenting, får bara försöka hänga med" efter två timmar tänkte man "jävlar, har fan förstått allting" och så när filmen var slut kände man "hur fan slutade den? vad hände?" - Hade aldrig kunnat förklara filmen, hur den slutar eller vad den handlar om, haha helt omöjligt. Men såååå bra. 

idag består dagen av plugg i mängder, hosta lite och filmmys senare ikväll. Fantastisk.
i veckan har jag 3 intervjuer för praktik, ett stort prov och en liten mindre "redovisning" 
kommer gå med långarmat hela veckan, allt för att dölja mina tatueringar .. suck ändå, 2014 vafan? 
men ja så är branchen - Men löjligt är det! 

i fredags kom jag i säng runt midnatt, REN lycka. 
sen jag flyttade till Malmö så är kl 03 standard. - helt plötsligt tycker man att 02 är "jävlar, jag kommer få mycket sömn" - hade ni frågat mig för 2 månadersen hade jag haft panik kl 02. 
Men jag gillar det, faktiskt. Jag älskar att bo i Malmö och att alla andra bo här runt mig. 
 
 
 
 
 
 
 
 

JAAAAA!

Lyckan är total; idag kom resultatet tillbaka på Amadeus provet. två fel. HALLELUJAH.
Så himla skönt att efter all tid man la ner, alla pengar det kostat (pappa än så länge, hehe) så är man nu certifierad i Amadeus och kan jobba inprincip på alla flygplatser, resebyrårer osv i Europa. 
- annars är stressen total nu innan jul. ska verkligen ta tag i allting ordentligt snart.
det är inte lätt och bo med två tjejer.. det blir för mycket skitsnack hela dagarna och inpå småtimmarna.
men åh som jag trivs här, vilka toppen tjejer jag hittat! 

helgen består av jobb, födelsedagmiddag, utgång med gänget och brunchdejt på söndag! - fantastisk helg.
och så jävla mycket plugg. BARA att kötta nu fram till jullovet, för sen är det verkligen LOV! - Lov från jobb, plugg osv har jag inte haft sen våren 2013. ska verkligen blir gudomligt. 
 
 

the year was 2012.

2 soltimmar i Stockholm i November. 
Jag kan ju inte direkt tänka mig att Malmö ligger så mycket högre. 
för seriöst? det börjar bli SÅ jävla deprimerande nu? sjukligt vad grått det är JÄMT. 
Varför måste det blir så igenmulet varje November, varje år? - Vad händer där uppe? mörkret förstår jag, klockan, solen osv. men VARFÖR är det mulet jämt?! - bara det måtte komma lite sol snart, bara nån timma. Jag kan inte ens minnas sist jag såg solen ... 

MEN när det är sådär grått, trist, tråkigt så får det ju en verkligen att tänka på resor man gjort eller vill göra.
speciellt om man läser resebranschen och har 8392 olika projekt och destinationer med resor man ska sätta ihop.

fick en länk skickad till mig idag, med hur det är att ha sitt liv någon annanstans. Jag har ett hem här i Sverige, ett i England och ett i USA. Man känner sig lite splittrad. Jag har nämligen fortfarande massor av vänner som stannade kvar i Santa Barbara när jag åkte, som fortfarande kör den vardagen, som lever det livet jag älskade att leva. min familj bor fortfarande kvar i England och de kommer alltid finnas där. 
Det är klart det kanske inte är Santa Barbara i sig som är sådär otäckt saknat, även om det är det OCKSÅ, men det är ju året 2012, folket som var där 2012/13, de lektionerna jag tog då, de gatorna jag gick på då, det fotbollslaget som spelade då, tjejerna jag bodde med i lgh 208. - Våren 2012 måste vart bästa tiden i mitt liv. 
Jag trivdes verkligen så JÄVLA bra. - Det var också svårt att komma hem igen, att inte kunna återberätta ett helt liv? ingen förstod allt det jag upplevt, hur kan man ens? Livet rullade jag på för alla människor här hemma, medans mitt stod på paus ett tag istället. - såhär i efterhand tror jag att jag kände mig vilsen i cirka 6 månader efter min hemkomst. 6 månader är en jävligt lång tid av att känna sig så felplacerad. Och kanske var det inte USA som gjorde att det kändes så, utan att jag faktiskt slutade resa där. från att ha rest konstant sen sommaren 2010 till att sluta med det helt sommaren 2013. - Vem var jag? vilka vänner "ville" man ens "behålla"? 

nu tänker jag fortfarande att lika bra att inte köpa det för vad gör jag med det om jag sticker igen osv? 
mitt liv cirkulerar fortfarande runt att snart dra jag igen och att aldrig kunna stanna nånstans. 
Jag älskar att resa, att upptäcka nya platser. Jag älskar att stanna på en plats ett tag, att riktigt känna sig hemma just där, men det är också något som gör det ännu svårare, att sedan lämna. - ni som aldrig gjort det; ni kan aldrig förstår hur tufft det är att packa ihop sitt liv, krama om alla, sätta sig i taxin med vetskapen om att "när fan är vi här igen?" - Exakt den känslan hade jag när jag lämnade USA första gången i Maj 2012 med Cajsa. - det var så jävla fruktansvärt. - Vi hade packat.. det var den 21e Maj, vi åt en fet brunch med 20-25 pers av vänner, vi sa hej då, syns igen, lämnade nyckeln, kastade igen dörren och åkte .... och kvar var alla andra. 

Varför utsätter man sig för det där? Jag hatar det varje gång, och varje gång är man lika tom och vilsen.
Men fan vad jag älskar det. vilka fantastska vänner jag mött på vägen och ställen jag fått uppleva. 

Och jag har planer, det va längesen .. i Juni är skolan slut. jag fundera då att faktiskt röra mig uppåt. Till Oslo. till mina fina tjejer och försöka ge Oslolivet en chans, vad tror ni? - Jag tror fan på det! 

 
 

12 November.

tiden bara springer iväg. 
Det där amadeus-provet. vågar inte riktigt yttra mig om det ännu. - inom två veckor kommer svaret åtminstone.
VILL KLARA DET! Isåfall är jag certifierad i amadeus. AHHH såna möjligheter.

klassfesten efter provet var så jävla lyckat. fy fan vad bra klass vi är. - den är guld. 
blev lite sent för min del, ännu mer sent då man kommer hem och halva ronneby sitter i soffan och snacka skit inpå småtimmarna. - men jag älskar det, älskar Malmö. 

Nu har jag bott med mina grabbar i 1,5 vecka. Men nu är jag värnhemsbo. 
Lite seperationsångest har jag, vill inte lämna dom, samtidigt som jag vill ha mitt egna också. 
Jag har haft så himla fint med Derry och Casper. - Jag kommer aldrig kunna beskriva med ord vad Derry betyder för mig. vilken kille. sån jävla hjälte är han. i alla lägen. - Men kommer hänga här dagarna i enda ändå. kommer sakna de för mycket. 

skrivit in mig på gymmet gjorde jag i veckan också, SÅ JÄVLA skönt och ha det fixat. tillbaka till lite rutin. Love it Love it. 

 
 
 

6 November.

och så vart det november ja. 
- Jag är numer Malmöbo. den ni. känns fantastiskt.
Bor på Möllan förtillfället hos Derry och trivs som fisken hos dom, MEN nästa vecka flytta jag till Värnhem och det ska bli riktigt skönt och ha "sitt". sådär småsaker, kunna ha SIN nyckel så man kan planera livet LITE mer än vad det gå just nu. hehe! - inte för att jag ha så MYCKET till liv just nu, imorgon är provet för certifikatet.
vilket har ockuperat hjärnan fullständigt senaste 2 veckorna. - imorgon kl 12 är det klappat och klart, då kommer troligtvis all stress släppa. halleluljah, och så halloweenfest på kvällen.

så det händer fan inte mycket mer just nu, det kan jag ju tala om, mer än flyttande och pluggande med stort P.
borde inte ens skriva detta, borde ju plugga för livet. fan. aja, kan man inte det nu kan man det inte om 4 timmar heller.... trögt tänkt kanske? 

nej men dåså. återgå till pluggandet kanske. jajajajaja.
håll tummen imorgon!!!

 
 
avslutar på en bild på mig och fina jockeeee!