sista april.

efter att ha gått den där våriga rundan i Måndags så bestämde vi att här får vi springa imorgon.
sagt och gjort, igår tog vi bilen ut till slingan, som förövrigt ligger MITT vid havet, precis bredvid golfbanan, alla rapsfält och mysiga stigar in bland bäckar osv. Alltså helt otroligt fint. man springer ungefär 1 km längs med havet, och det blåste varmt och solen värmde så jävla gött i nyllet. vi var ute ungefär 4-5 km, helt okej pass för att vara "första" gången. det gick lite långsamt men man får ta det succesivt. 
och där bestämde vi också att vi gör detta till en vana, nu ska det komma i form! jag har ju redan börjat spendera tid på gymmet sen 2-3 veckor tillbaka (regelbundet) 

annars har vi hämtat hem torres igen, det får minsann lösa sig, vi tycker om plutten allt för mycket. 
han ska dessutom få följa med på våra rundor. han älskar ju att springa så det passar sig ju bra. 
nu har han somnat bredvid mitt lår här och jag är så glaaaaad för att vi har honom. 
 
nu ska jag ta en runda på 2 km med bollen, (första 5 minuterna bruka vara väldigt stirriga med att lukta på allting, men sen kommer vi in i ett sjukt bra tempo) - Valborg idag med? vi ska nog fira det med lite bio. 
the other woman. låter SÅ JÄVLA rolig, vi får se om den visar sig vara det också. 
 
 
 

this is spring.

låt mig introducera ordet vår med ett par bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart Maj!!!

 
fantastisk varm dag, det är gott med vår/sommar (?) vad det nu än är.
det har stått 15-18 grader på tempen nu i 2 veckor, men den smyger sig upp till 20 hela tiden, LOVE IT.
nya kursen verkar intressant, ÄNTLIGEN. en kurs man verkligen vill gå på, inte ett vanligt ämne som matematik, svenska osv, utan pedagogik. - mitt sommarjobb ringde också, såklart blev det strul. förväntat? Men det får dom lösa, deras strul. gör om, gör rätt. ser däremot fram emot att börja jobba, mest för att slippa plugga lite. att kunna vara ledig när man är hemma osv. att slippa tänka. omtentan är dessutom 11 Juni, så då är denna kursen redan avslutad så man kan fokusera om på Matematiken igen. PLUS att Emma lärt mig allt om bråk nu, förlänga, förkorta, hälften osv osv. helt plötsligt bara släppte det. så när jag sa "men om jag ta detta istället och gör så, så borde de blir så?!" så skrek emma "MAAALIN!!! DET ÄR HELT KORREKT!" - HURRA. 

Folk brukar alltid säga de var så kassa på matematik osv. men sen kommer jag som verkligen faktiskt var kass. 
(Ja jag har fuskat mig igenom hela gymnasiet, vill ni veta hur, så kan ni får en detaljerad plan på hur man lura sina lärare in i minsta detalj, jag var expert) på högstadiet hade jag IG men min lärare "släppte" igenom mig för hon TYCKTE jag kämpade så. (så vart inte heller fallet) så låt oss säga jag inte klarat ett matteprov på egen maskin sen 6an/7an kanske. och detta är all sanning. 
- Tycker jag något är ointressant (vilket min lärare på både hög/gymnasiet var) så skiter jag i allting. jag slutar lyssnar och koppla helt bort och tänker på annat trevligt eller pilla med mobilen. Jag försvann ungefär. 

Men nu när man väl ska bli lärare så måste jag ju, det finns ju inte en chans att jag kan klara detta utan att kunna dela ett bråk? eller räkna ut procent? eller kunna hela tiokompisens tabell i huvudet (vilket jag också måste räkna på fingrarna ibland för) - otroligt svåra problem med matten helt enkelt. 
och faktiskt så har jag lärt mig endel under kursens gång ändå, sånt man lärde sig på lågstadiet men tappade bort på mellanstadiet och sen bara försvunnit. smarta sätt att räkna, för att bli snabb huvudräknare etc.

nu blev det en hel utläggning om att läsa matematik, men det har vart ett stort bekymmer, och folk som sedan ska hålla på "Men halå, du gör bara såhär" - Leka häftiga eller "Men tönt, kan du inte bara försöka?!!" Då har jag satt mig ännu mer på tvären och det kommer nog inte förändras, för attityd går fetbort. - och det kanske bara förstör för mig själv? troligtvis. men "lära" mig matematik av bessewisser-människor funkar INTE! - Emma var sån i början, men henne skällde jag ut och hon bad om ursäkt för att vara så mallig, så hon slutade med det och skärpte till sig och så bra det blev?! 

27 April.

tentan ja, herregud så kasst det gick. den va väldigt klurig och rejält med hjärngympa. 
så det blir med all säkerhet en omtenta (och nej det kanske inte gick bra ändå osv) utan det blir en omtenta. men hänger inte läpp över det, man kan ju inte släppa lös lärare som inte re ut kluringar som tvåor ska kunna. även om de va SJUKT kluriga för oss alla. 

annars har jag befunnit mig i Köpenhamn hos Briitta. började dagen i lördags med lite Malmö, lunch, shopping, fönstershopping iallafall, mys i solen. åkte över till huvudstaden, satte oss på en pub, såg den fina united-matchen, åt kina mat, köpte vin osv. njöt av värmen! fascineras fortfarande över att en öl kostar 30 kronor och en vinflaska kan köpas 21:00 på kvällen för 45 svenska kronor. faaaaantastiskt. 

Idag bestod dagen utav att åka hem efter en stadig frukost och en go promenad. 
hem och äta brunch med hela Persson/Löfgren-familjen, ut och sola med Frida och Hanna, handla lite, tvätta, fota lite, osv. OCH så det tuffaste av allt ... vi lämnade vår älskade Torres tillbaka till Sofie. 
nu när nästa kurs börjar, så börjar också lite längre dagar, eller mycket längre dagar jämfört med annars.
7-18 sisådär, inte rättvist mot en vovve. - man har ju fäst sig vid honom så himla snabbt, och det gör riktigt ont utan honom, var tufft att bara öppna yttedörren och han inte kom springandes. 
men hade vi haft tid med en hund hade vi skaffat vår egna för längesen. - vilket jag fundera på om man ens bör göra nu för det var jobbigt och bara lämna iväg torrebollen, tänk då efter att ha haft en hund 10-15 år och så dör den .. GUD SÅ FRUKTANSVÄRT?! som tur är så är han ju inte borta för alltid, vi får ju träffa honom när vi vill. 
Men det är den finaste hunden jag träffat i mitt liv, och den mest keligaste och så hängiven! 
 
 
 
 
 

april april april.

idag fick jag min kamera såld, så nu är jag kameralös .... vad konstigt? det har jag inte varit sen 2007. 
men bara lugn, ska införskaffa mig en ny snart. så länge får jag använda Calleballes. 

körde hem till emma idag och satte oss med en gammal tenta. hjälpte endel, tack&lov. 
ska kolla upp lite till sen är jag nog nöjd, och den känslan är rätt farlig. borde man vara nöjd liksom? 
usch, nej ska råläsa ännu mer iallafall, jag ska få bort nöjdkänslan, vägra vara nöjd. (man kan ju alltid lära sig mer? nöjd får man vara efteråt, panik ska man ha innan) det känns tryggast så. 
 
ANNARS så är här grönt och varmt hela dagarna, satt ute på emmas altan och mös idag och drömde jag också hade hus ... 
till helgen ska jag in till Köpenhamn och träffa Briitta, övernattning och mys i huvudstaden! 
vi hörs efter helgen, tentan och kursavslutet! HURRA för äntligen en ny kurs på måndag. slippa jäääääkla matematik. - då blir det pedagogik, didaktik, socialt nånting osv. 

22 April.

nästa vecka är det Maj? så himla sjukt. 
ledigheten har vart fin, lite väla, ikea, lite middagar, jobb, vänner, solat, fotboll, osv.
nu är det tisdag och jag ska plugga som jag aldrig pluggat förr tills på torsdag... fy fan.
fredag smäller det, den värsta tentan jag troligtvis kommer att ha ... och sorry men det blir nog en omtenta.
jag känner att även om jag pluggar som en gnu nu så kommer jag inte förstår det iallafall, - Matematik mina vänner. (det är ju inte direkt hur man räkna ut arean osv nu) utan hur barn ser matematik, siffror, osv. 
Jag har ju svårt att förstår hur JAG ser siffror liksom.  men whatever, det blir som det blir.

igår ringde polisen och sa de hittat min cykel?! hur himla sjukt i huvudet är inte det. 
den stod nere på polisstationen, men ska ses över lite och utredas osv, så får hämta den i slutet av veckan trodde han. (den låg ute på blocket sa han, ligger dock fortfarande ute) så lite oroväckande. men har han sagt de har den, så har han den väl!

NEEEEJ nu har jag inte tid mer, måste börja med detta jävla läsandet, i vilken ände jag nu börjar ....
lite och dona med idag som tur är också, så man slipper sitta HELA tiden, tvätt, klippa torres klor, gymma, jobba osv. 
 
 
 
 
 

fina blekinge.

Så mysigt det var att vara hemma i blekinge.
vädret var ju PERFEKT! tshirt hela dagen (med undantag för en liten jacka i skuggan) 
vi for ut till listesjöarna och släppte torres så han fick springa fritt, dessutom fick han gå ut och in som han ville på tomten, vilket han älskade, däremot LITE orolig för att byta miljö. 
Mysa med mamsem&papsen är aldrig fel, att få god mat, träffa vänner, sola ute på altanen, köra porsche, kolla alla öar i karlskrona osv osv. blekinge är ju fantastiskt vackert. 
Men det är minst lika fint att vara hemma igen, i sin säng, kuddar, täcke, osv. 
så tog vi bilen hem hit, gick ju som en dans. 

men back to reality, med plugg, jobb osv. 
längtar lite till sommaren då man slipper plugg och att en söndag inte innebär pluggpluggplugg, utan att man faktiskt kan vara leeeeeedig.

MEN fint väder även idag så nu blir det promenad!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 

älskar livet.

vilken jävla höjdardag? 
tog en lång lång promenad med torres. (hela tungan hängde utanför när vi var klara)
hade tagit min tunnaste jacka på mig men fick glatt hänga den på armen halvvägs. 
alldeles perfekt dag, med nyklippt gräs överallt, ingvigde mina nya vita skor, som är så jävla bra. 
för att sen sitta i bilkö till malmö, hem från malmö. jävla kaos. olyckor och tåg som inte heller gick. 

och så kom jag på min favoritfärg. - våren.
den kan väl få vara en egen färg? med allt vad det innebär, ljusgrönt, rosa, vitt, ljusblått. vi skapar den nu.
färgen vår. - det är det bästa som finns. 
 
 
 
 

16 april.

en tenta gjord och bedömd (godkänd) en to go och en kvar som är gjord men väntar på bedömning. 
hade lagt ner extremt lite tid på denna uppgiften som igår blev godkänd, men det är ju skit samma nu.
nu är det bara att råläsa fram till den 25e då det blir salstenta. - jag tycker verkligen inte om salstentor, hemtentor är ju mer lugnt och inte tidskrävande på samma sätt, MEN jag får mer diciplin och struktur när jag vet det kommer en salstenta, så jag bruka plugga som ett svin till det. och det är vad som ska göras idag, mellan gym, tvätt, och lång promenad i fina vädret med vår älsklings hund. 

torres ska förövrigt med hem till blekinge på fredag har vi bestämt. 
kan blir lite jobbigt med tåget dit, (hem i bil sen är lugnt) - men tänkte de kan bli mysigt och ha trädgård och kunna släppa honom lös hemma på vissa ställen. eller blir det tvärtom och det blir jobbigt att byta miljö för honom. vi får fanken se. 
 
så fantastiskt skönt att temperaturen kommer ticka uppåt till helgen hemma (mer vindstilla där också)
16 grader står det på än så länge, hoppas FAN det blir så. 
 
 

more pic.

mycket färg är livet.
våren våren våren, älskar våren. 
 
 
 
 

great weekend.

Men så var det söndag igen och helgen är snart slut. 
hemtentan är inlämnad och imorgon har vi en dag på oss att fixa nästa examination, men det ska gå.
fått mycket energi efter denna helgen, fredags blev de jobb, mycket hängande i baren, expert på drinkar nu .......... lördagen åkte vi till köpenhamn, SÅ HIMLA fint väder, varmt, tröjväder liksom. och det mesta va utslaget. mötte upp Briitta och så tog vi lite fikor och mös rundor. Vårt mål var att undvika ströget och de gjorde vi rätt bra. Nyhamn, Österport osv istället. - köpenhamn är JÄVLIGT fint, man är där alldeles för sällan för att bo så nära. 
 
senare kom fabian, jakob och filip (en liten mindre santa barbara-reunion) 
tacos, skitsnack, utgång och invigning på nya O'learys istan. mycket skumt folk ute. 
fortfarande gratis utgångar på tycho när anton jobbar, vi kallingebo får hålla ihop. 
vart mysigt att hänga med mina grabbar, men jobbet kallar igen så där ska jag spendera min eftermiddag. 
veckan som kommer blir lugn, bara skola&jobb på tisdag sen beger vi oss hemåt mot Ronneby på Fredag. 
hoppas på fint väder så vi kan göra Karlskrona och kanske Karlshamn. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11 April 2014.

Jävla vilka kramper i magen jag fick igår, hängde i hela kvällen (inte lika smärtsamma hela tiden som tur är)
helt fruktansvärt var det iallafall, kom efter en frukost med emma, så åkte hem och spenderade dagen hemma i soffan. - nu åt jag precis frukost och fick kramper igen (åt yoggi båda gångerna) vet inte om min känsliga mage blivit extra känslig igen för yoggi? det verkar ju komma och gå. 

förövrigt har det ju typ blivit höstväder igen, och då vill vår vovve inte gå ut så idag fick jag bära honom ett par 100 meter så att han skulle få ut LITE morgonkiss, och hurra det fick han.
spytt har han också gjort av vaccinationen och medicinen, vår plutte.
 
ska till skolan och sitta med ett arbete nu iallafall, dessutom ska hemtentan in om ett par timmar.
jag ska bara fila LITE till så får den vara klar sen. och helgen bjuder på Köpenhamn, och en liten Santa Barbara-reunoin. Filip, fabian och Jakob kommer på besök. (Jävla marc som inte kommer) men blir förträffligt bara det.
 
Känner att det börjar bli dags för löning igen jaaaaa.

9 april.

mina skor kom igår och de satt perfekt! denna vecka har ju såklart övergått till höstväder så får vänta med att hoppa in i dom! 
Var ju även hos veterinären idag, vaccination och lite allmän koll. (truten mest) SÅ DUKTIG plutten var. gjorde inte ett ljud ifrån sig, men fick lite medicin för magkatarr, får vi hoppas alla symtom försvinner. 
bara för en hund kanske inte säger den har det jobbigt, så är det ändå ett djur, en levande varelse. 
jag kan bli tokig av dom som inte ta hand om sina djur. - sen dess har han legat här utslagen. 
Jag fick snabbt åka ner till Nellie och passa henne lite, ingen lång stund alls, men den var mysig. vi åt riskakor med smör på (FYFAN ALLTSÅ SÅ JÄVLA ÄCKLIGT) 
 
man måste alltid lära barn att räcka ut tungan och fula miner osv. OBLIGATORISKT om man vill ha mig som barnpassare. 
 
mot pluggvärlden. 
 
 

goodness me.

har jag sagt att jag är trött på Malmö högskola? helt makalöst så dålig koll på allting det är.
blir fan förbannad över att dom kommer dagar innan inlämningar och bara strula till allting. får väl fan inte ske egentligen?
 
imorgon är en helt ledig dag, så det blir till att hetsplugga. 
runt lunch ska jag och torres till djurkliniken och vaccineras lite och kolla käften på honom.
jag står inte ut med hans smaskande, det är FRUKTANSVÄRT som han håller på, troligtvis är där väl något som sitter fast, eller tandsten eller liknande, HOPPAS INTE på något värre. 
som vanligt ligger han här bredvid mig så nära det bara går, och smaskar såklart. 
håll era tummar och tår! 

annars saknar jag London, och att resa. åh. 


 
 

suck....

Igår på jobb kommer en kille fram till mig och fråga hur gammal jag var (nej det var inget raggningsförsök)
21 svara jag? och tänker att herregud det där kändes inte alls rätt, så jag säger "haha nej, tjugo....... 23 är jag"
Jag kom inte på att jag var 23 år gammal. det existerade verkligen inte i huvudet. Jag känner mig fortfarande som en tonåring ibland, eller 21. 21 var nämligen ett jävligt bra år. Men nu när jag sitter här och skriver har det fortfarande inte slagit mig att jag är 23. .. skickade direkt till min kompis "omg, I just said I was 21 to a person?!" hennes svar "I KNOW THE FEELING!! I once said I was 18, cause lets face it, I still feel and look like 18, but then again, the only thing i care about is not being 14 anymore, which I am not, so I am totally fine with that!!".
- så jag antar det inte bara är jag då. det är något med åldern 23, den känns inte riktigt rätt. 

2 things.

två extremt bra saker just nu.
1. bäddat nytt i sängen och har precis krypit ner ... HUR JÄVLA GUDOMLIGT ÄR DET INTE??!?!
2. saker och ting börjar få färg här nere i skåneland, jag tänker på träden, buskar osv. hur jävla FANTASTISKT ÄR INTE DET?! det toppar ju såklart allting. gröna träd? gröna buskar?! LIVET!!!!! VÅREN ÄR BÄST.

tack. det var det, och att jag räknat ut att aprillönen kommer vara SJUKLIGT fin. 

7 april.

lördagen bestod bara av jobb på 9 timmar så där hände absolut inget vettigt alls. 
väldigt lugnt på jobb dessutom också. söndagen var (för en gångs skull) lite roligare.
en helt ledig dag, som bjöd på frukostkalas hemma hos carls farmor&farfar. SÅ GOTT. 
en tur till väla för lite inhandling av jeans, som inte gick så bra, hittade inte alls det jag var ute efter, men det är la alltid kul och springa runt på väla, beställde jeansen från Nelly istället, åtminstone ser det ut som dom jeansen jag vill ha, så håll tummen för det! köpte på mig ett par skor och två klänningar också, perfekt till sommaren! skorna är hilfiger och dösnygga, lite likt converse men converse-skon är ju en SÅN DÅLIG SKOOOO för fötterna, så dessa är nog bättre. också svårt dock, köpa skor online, men hoppas på att det passar!!!

vad erbjuder veckan? EXTREMT MYCKET PLUGG, idag kom emma vid 9 och vi har suttit till nu, thank god så har vi kommit en jävligt bra bit till så just den biten känns inte stressig längre, men inlämningen på fredag börjar kännas, så ska sätta mig med det nuuuuu (innan jobb) - för jobb består veckan av också, inga as långa pass dock, max 5 timmar så det är lite lägligt, och sen ska jag inte jobba så mycket mer för sen kommer tentor. 
och jag har INGEN lust att ha en omtenta hängandes över mig under sommaren, så det kommer blir att säga Nej till jobb, SOM JAG HATAR! men det måstes. 
 
 
 
 
alkis-nellie, ljuvlig bild jag fick till. whiskey, full i huvudet och bagarlinnet. 
sanningen bakom fotot?: Juice, och en jävligt svängig unge som aldrig sitter still. 
 
 

5 April.

hemma hos emma och danne igår, fick FINALLY endel gjort på vårt arbete.
dom har ju köpt hus och jag är så sugen på att ha eget hus, men fy så mycket jobb det är egentligen?!
men one day, lägenhet kommer jag inte bo i hela mitt liv, det gör jag bara inte. hus är det bästa som finns.
är så glad att vi (familjen) fått växa upp i hus med en fet jävla tomt och nära fotbollsplaner osv. 
en sån sak jag längtar till med att vara hemma i sommar, att få bo i hus hela sommaren. 
bara sätta sig ute på altanen och käka frukost, ligga och sola och gå omkring och mysa. 
 
anyway: gårdagen var fin, Calles nya kamera kom så vi lekte med dom, åt köttbullar och somnade tidigt.
Ljuvligt. Jag säljer förresten min Canon om någon är sugen. annons ligger ute på blocket. (Canon Eos 500d) - ska byta till Nikon. 
 
 

DÖD LANDSKRONA!

när köpte jag ny cykel? i fredags va? för 6 dagar sen ...
och idag blev den snodd. det är bara så jävla surt? har cyklat med den kanske 3 gånger. om ens. 
hatar folk som inte kan skillnad på mitt och ditt. - men det kommer man ju aldrig kunna begära av fattiglappar.
var sista gången jag köpte en cykel iallafall, och nu får man lägga de bakom sig, nu är den ju borta, inget och göra åt. - hade en bra dag på jobb istället, full fart så blev inte mycket stilla, (kan ju ifs vara gött ibland)

imorgon ska jag hem till emma och sätta oss med skolarbete, vi behöver båda en spark i röven. 
annars ledig, så ska njuta av en kväll av god mat och mys. får ta min gamla cykel till jobb på lördag, NÅGOT JAG INTE FÖRSTÅR - jag har haft den cykeln i över 10 år (skojar inte) och INGEN har snott den? den ser dessutom jävligt fin ut och lite stylad sådär, men den ska ingen ta?! - får ha koll på blocket, den lär ju komma upp där! 
 
Ha en fiiiin helg!!!

3 April.

dagarna bara rusa fram, imorgon (fredag) är jag ledig, så himla skönt, men lördag är det jobb hela dagen.
Nästa lördag är jag HELT ledig, har inte hänt på flera veckor, så jääääävla skönt! en hel lördag liksom?!
efter nästa vecka så kommer det vara lugnt på jobb och jag ser SJUKT mycket fram emot det. speciellt nu när tentor och skit närma sig, 
 
anyway - jag har anmält mig till "color-run" om ni hört talas om det, hållt på i USA i ett år nu ungefär.
och nu i sommar kommer det hit, man springer 5km och så kastas det färger på varandra under tiden och så blir det lite som en fest typ. om det är något lopp man ska springa ska det fan vara nåt sånthär. 
men datum har inte släppt ännu för Malmö, bara stockholm. så vi får hoppas det är en dag som passar och man inte är iväg, cross your fingers.
 
annars händer här inte ett skit, hörde ni fick snö där hemma? tur man slapp det.
dags att sätta igång med sin hemtenta kanske .. fan vad det är svårt att komma igång alltså?! sjukligt. 
fikat med anna har jag också hunnit med, skönt att inte bara ses på jobb! 
 
 
 
 
 

photosession.

fick låna Fridas 10-22mm idag, fantastiskt roligt och vilken vidvinkel!! 
VILL HA ETT. kanske inte just det, men 24-70mm hade nog varit något för mig. 
kommit in alldels för mycket i kameravärlden nu känner jag, få dra mig tillbaka annars kan det bli dyrt detta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

puss min käraste.

inte lagt upp bilder från instagram på länge, så här kommer lite.

Jag älskar att vi har torres, fina lilla hunden. det är som sagt synd han är van vid namnet, jag tyckte han kunde heta henke (henke larsson) men calle sa man inte kan döpa en hund till Henrik .. knappt en månad har vi haft honom och jag har "förlorat" två tröjor redan ... och han hatar att bli klappad när han lagt sig till rätta om kvällarna, åh så arg han blir. självklart ska vi reta honom just då. då blir det endel hugg. 
bilden nedanför visa han tänderna, mest för att jag gör jobbiga ljud i örat, men om dagarna våga han inte hugga.
och andra bilden gäspar han, så vi tog en tupplur. - på tredje bilden ligger han snällt och väntar på att jag ska bli färdigläst och på fjärde bilden har han somnat på mitt bröst. - ett helt inlägg om en vovve.
men det är min bästaste bäste vän och i sommar ska jag hem till blekinge och då får han stanna någon annanstans, vilket tar emot, förhoppningsvis kan vi sno tillbaka honom igen efter sommaren! 
idag har vi cyklat en lång runda, aldrig sett en hund som älskar att springa så. perfekt att ta en tur så han gör av med energi också. önskar jag haft en trädgård, kunna släppa lös honom där och själv ligga ute och läsa.
vi hade tänkt ta med honom till påsk och ha honom hemma lite, men det blir nog för stressigt för honom, tar ju tid för en hund att vänja sig vid nytt och vi har märkt att flytten hit vart lite smått stressig för honom, nu är det bra, men han var orolig ett bra tag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

APRIL!!!

tycker det är så himla sjukt det där som hände i Helsingborg i Söndags innan matchen. 
att man inte ens ska kunna gå på en fotbollsmatch utan att vara rädd för att bli mördad?
sjukt märkligt. fotboll är ju en lek? det är en boll med 22 män/damer som springer omkring? 
förstår inte hur man kan hata ett annat lag mer än att älska sitt eget. 
det var ju åtminstone väldigt fint inne i Hbg som de lagt flaggor osv på kärnan. 
 
och så kom min älskade aprilmånad. fantastiska jävla månad alltså!!!
jag är ledig men har endel att stå i. ikväll ska jag och frida ut på fotorunda, får hoppas på att vädret håller i sig bara, igårkväll kom någon hemsk dimma in och det blev svinigt kallt. 

ska nu ta tag i mitt liv och sätta igång med dagen .... vi får se hur detta gå.