bye summer.

nu har det bokats resor. Lite här och där faktiskt. 
Först och främst ska vi till Polen första helgen i Oktober. Nämligen Gdansk. 
Vi fick flygbiljetter för 71 kronor tur&retur. (nu såklart för vi jobbar på flygplats) - Men en sån biljett kommer man knappt fram&tillbaka till Malmö på. 

Sen kommer November och den 11e November har jag en resa bokad till Los Angeles. 
Jag är så lycklig. Att få komma tillbaka till Los Angeles, till Santa Barbara, till Californien. Träffa alla glada som är kvar och mysa med, att känna mig otäckt hemma. älskade älskade santa barbara. 
När jag inprincip landat i Sverige ska jag och tobbe åka till Stockholm för en weekend och titta på min fantastiska Sofia som ska tävla i Body Fitness. - ingen kommer har kämpat som henne väl på scenen. Varken kroppsmässigt eller psykiskt. - SÅ stolt kompis. 

Och mellan alla resor ska de bli mycket jobb, om än lite mindre än vad de blivit under sommaren så fortfarande mycket jobb. - ska bli så skönt att det dras ner på det lite nu. - Sen får vi se vad våren har att erbjuda. Jag är nog sugen på att lämna skåne ... det har varit ett par fina år i skåneland men det känns som att något nytt väntar runt hörnet. eller runt andra sidan jordklotet. Australien har ju alltid varit en dröm. VI får helt enkelt se. 
 
frukost på balkongen finns där nog inte många dagar kvar av. alldeles för sorgligt. 

 
 
 

16 Augusti.

16 Augusti. 

fått skäll igen för dålig uppdatering ..... börja bli en vana. 
Augusti hittils har bestått av en liten visit i Ronneby. Eller ja 5 dagar faktiskt. SÅ himla välbehövt ska jag be och få tala om. Jag tog mig tiden att sova, sova och sova ytterligare. GALET så magiskt. 

Händer ju inte ett skit i livet när man jobbar så. 
Malmö festivalen är i full gång och MFF-Celtic släpper sina biljetter imorgon, SÅ håll tummarna vi kan snappa åt oss ett par biljetter. Jag och mina grabbar. 

22 September får jag Norrländskt besök av Sandra innan hon kilar tillbaka till Santa Barbara för ännu 6 månader där. FÖRHOPPNINGSVIS kan jag komma på besök i Cali i November. Flygpriserna var magiskt billiga så jag hoppas de håller i sig tills det väl (om?) det är dags! 

- Jag har dessutom besökt Sveriges sydligaste udde, Smygehuk. - det ni. Och snart ska vi pricka av Österlen lite mer och så Ystad. Blir fint med lite små roadtrips innan hösten smyger sig på. 
 
 
 
 

1 augusti.

Behöver jag starta med att det är Augusti och att "sommaren" hittils har varit fruktansvärt värdelös?! 
- nej ni alla vet nog. 

Men den har ju vart fin ändå på andra sätt och vis. 
Det har hunnit bli allsång i Limhamn i fantastisk solnedgång. 
En hel dag i Köpenhamn med god mat, bra vänner och en ljuvlig stad. 
Jag har hunnit besöka Höör, bara en sån sak? Varit på skånes djupark för första gången i mitt liv, OCH jag tror de lura oss, där finns bara en massa träd med bilder på djur som påstås finnas ... jag är tveksam. trots få djur på en relativt stor djurpark så var sällskapet pricken över i:et och det var väldigt skönt att komma iväg och se lite nytt. 

Augusti erbjuder ännu mer än Juli.  - den erbjuder ifs bara 5 lediga dagar från jobb. 
4 av dom kommer spenderas i Blekinge, den femte till att sova och kolla serier. 
utöver det har vi en del festivaler/marknader som dra igång, lite inflyttningsfest, en massa fikor och mys. 
dessutom innebär ju augusti oftast att skolorna dra igång vilket i sin tur innebär att alla mina älskade människor lämna nu blekinge för att bege sig till Malmö igen. HALLELULJAH!

annars kika vi på att boka Budapest 17-21 September. Jag är lite 50/50 till om jag ska med gänget eller inte.

Jag vill så gärna till Budapest MEN vi har så olika syn på hur en weekend ska spenderas ;) vi får se!