4/20

20 April, vet ni vad det är för dag i USA? 4/20. four twenty säger man. Första gången fattade jag absolut ingenting. Men det är Marijuana dagen. allt har ju en egen dag och denna dagen är helig, åtminstone i Californien och Washington (så vitt jag vet) - Men nog om marijuana kan jag tycka. 

Igår blev jag godkänd på flygplatsen att jag är kapabel att gå själv och ta min egna tider.
6 veckor slapp jag göra, det räckte med 4 och det känns ju fantastiskt skönt. 
Kan man snart får egna tider att trycka in lite lön på! Så snart är jag anställd på Malmö flygplats. Känns ok! 

annars händer inte ett skit. jobbat precis hela helgen! - om 10 dagar får jag min lägenhet och om 16 får jag flyga till England. WAAHH!! 
 
 
 

min egen jäkla lgh!

Inte nog med att jag ska få komma till England så har jag också fått mig en egen etta som blir inflyttning 1a Maj. (förstahand)
en liten söt en på 40 kvm, så liten är den ju inte egentligen. Men den är verkligen magisk fin tycker jag. OCH stort kök. vilket är viktigt som fan, jag hade inte rett ut en liten kokvrå. Bord och stolar måste gå in i ett kök för min del.
 
Så det blir tight om inflyttning och så en resa direkt efter det. 
pengar lär det inte finnas gott om heller egentligen och en england resa borde inte prioriteras. MEN iår kommer den göra det, för jag tror det kan va värt det, att leva LITE snålt i Maj. - i slutet på Maj kommer lite löner trillas in och i Juni kommer den fina skattepengen tillbaka. 

nåväl: Sofia har vart nere i Malmö i helgen, Anders har stått på scen och tävlat i Sweden Grand Prix. 
Hur coolt som helst och vi va där och skrek halsarna hesa! Mellan tävlingarna hann vi med shopping på Emporia, mys i solen, massa ätande ute i Malmö, Trelleborg och lite annat smått och gott. 

Våren har kommit till Malmö och jävlar vad efterlängtad. 
 
 
 
 
 
 
 

England here I come!

Ni som hängt med i bloggen känner mig. På resor är jag spontan. 
Flera gånger har jag fått en ide, utforskat om det är möjligt, diskuterat lite med mig själv, gärna med någon men ändå med mig själv för inom loppet av 15 minuter kommit fram till en ide och en slutkläm. 
Så gjorde jag även ikväll. 21:45 kom jag på att shit vecka 19-20 är jag ledig, jag kollar lite flyg till england, insåg HELVETE vad billigt, nästan värt och boka utan att kolla med min englandfamilj? 

Så jag bokade, 17 pund är cirka 219 kronor. - Alltså det är inget snack om saken ens. 
Men som tur var så kunde ju Cathy och hela familjen ta emot mig med öppna armar (som typ alltid)

 
Jag är värd den resan! Det känner jag i benmärgen. 
två årsen jag såg mina tjejer och familjen, det är för länge. en veckas semester och mys innan verkligheten dra igång ordentligt med jobb och slutkläm på skolan! Inte ens ett pass har jag MEN det ska jag väl ordna fram. Den skiten går ju ut nu i April, olägligt! 

4 april.

Nu jävlar, nu är det April. Nu börjar livet igen.
klockan är framställd, det är ljust, knopparna börja ploppa upp även om Aprilvädret varit rätt schizo än så länge

Jag tackade nej till en sommar med STS (tyvärr) och jag tackade nej till en sommar på tarkett (hurra). 
chefen på flygplatsen kunde nämligen erbjuda mig 100% fram till November. Det känns mest rätt just nu. 
Jag trivs ju inte magiskt bra i Malmö, misstolkar mig rätt, jag älskar varenda människa i malmö och allt vad malmö erbjuder, men jag HATAR att bo mitt i Malmö och speciellt där jag bor nu. Men det får väl vara sådär lite nu helt enkelt. - Jag har hört mig för lite om att göra en säsong med Ving efter November och jag har hittat rätt så bra kontakter för att kunna snacka gott om mig där inne. Det hade väl vart nåt? Jag och thailand ett halvår etc? 

Nu befinner jag mig i blekinge och myser med alla vackra människor. 
åker tillbaka på Måndagkväll för lite utbildning på flygplatsen på tisdag .. suck, hade åkt onsdag annars. 
MEN på fredag kommer Sofia ner till mig i Malmö, kommer blir magiskt att spendera hela helgen ihop med shopping och tävlingar.