?

vår lilla vovve. 
börjat smaska som fan, det gör väl alla hundar när de lägger sig till rätta men nu är det JÄMT och låter geggigt, dessutom sjukt dålig andedräkt, dra röven mot mattan, äter gräs och slickar på allt PLUS att idag märkte vi litet skumt beteende för att vara honom, rätt osugen på att mysa, ville inte gå ut, allmänt "deppig" och vill sova. 
- så googlar man så är det alla symtomer på halsfluss ... hope not.
får avvaktar lite och sen ringa och rådfråga vet. - borde ju finnas nåt att köpa i affären som kan hjälpa lite? 
som apoteket här tänker jag. får väl ta mig en sväng till spiggens här nere (där han även ska klippas på måndag)
nu på kvällskvisten har han blivit lite mysigare igen (precis som han brukar). 

imorgon blir det upptäcksfärd för oss båda, vi ska ut till emma på landet i helsingborg.
så får åka både buss och tåg, kan gå både åt helvete och bra för denna prick. blir nog skakigt. han är en rätt liten tönt egentligen. direkt han hör något ute i trappuppgången lägger han sig i ansiktet på oss för han är ju livrädd men vill på något sätt skydda oss ... man hade ju kunnat döda honom med en vante om de vart så. suck.
 
back to business .. lite plugg och sov.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej! :) Hoppas allt är bra med dig. Skrev till dig för ett tag sedan och hade några frågor om att studera utomlands eftersom du gjort det. Har en fråga till, hoppas du har tid att svara! :)

Har nämligen varit inne och läst om csn och jag kan inte hitta svar på min fråga; Om jag fortfarande kan få bidrag/låna pengar om jag inte pluggar på någon högskola här i Sverige. Har gått ut gymnasiet för ett par år sedan och vill åka och plugga på SMC i L.A utan någon organisation. Så det är liksom inget utbytesår från min högskola eller något utan en full utbildning utomlands. Kan jag fortfarande söka CSN för det? Du kan svara till min e-mail eller blogg :) kram!

2014-03-18 @ 23:42:56
URL: http://johannaintheusa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback