4 Jan.

mycket far och fläng senaste dagarna.
känns inte som jag hunnit få någon vila, blev jobb i fredags och idag blev det ett riktigt långt pass, och så träffade jag upp alla tjejer nu ikväll, så fint, lite omväxling och inte bara en karl hela dagarna! ;)
imorgon däremot står inget på schemat (förutom lite tvätt) så gissa om jag ska slappa OCH kolla JVM-finalen, innan det är dags för jobb på måndag igen. - på måndag tänkte jag också att mitt år drar igång, med plugg, träning och såntdär ni vet! eller om vi kör tisdag då måndag är en röd dag? - Ja men så gör vi, ursäkter är bra, och egentligen behöver jag varken träna eller plugga just nu.
har aldrig brytt mig om det där med vikt upp, ner, äta rätt, äta ordentligt osv. det sitter inte i huvudet som på .. nästan alla andra? - så jävla nöjd är jag, av att bara äta vad fanken jag vill, och se ut precis hur jag vill.
träning måste jag dock börja med nu för min rygg (den är lite kass) och efter bara 1-2 veckor så känner jag redan skillnad i den, men nu har jag ju vart dålig och det gör ont dagligen igen. - så nu är det på atttttt, för hälsans skull!

hundvakt ska vi också bli om ett litet tag, soffelopp det svinet drar till Thailand med familj, så vi får har torres. 
men det blir mysigt, kanske få ge bort han till camilla nån helg dock (den jag fyller år så man kan få lite lugn och ro) och ja, fyller år gör man med om 2 veckor eller 3. .... 23 år alltså, det är fan gammalt?

det var det, nu är jag i bloggtorka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback