23 jäkla år gammal.

sunday afternoon. 
vilken fin helg, och vilken fin födelsedag - minus snön såklart. det lägger sig ju också? fasen.
vi i Landskrona har klarat oss bra från snön än så länge. 
Fredagen bjöd på fika med Anna på stan, skitsnack och lite shopping, och kvällen erbjöd jobb, jag klirrade dessutom mina första ölglas från brickan. 
gårdagen blev endel handling, dona, fixa, ut och äta med calles mamma på thairesturangen istan.
så himla gott och fint. och idag ringde de på dörren 09:00 ... jag var inte pigg för det, men in trillar calles pappa&Marie för frukost, frallor, ägg och hela fadderruuulllan. så fantastiska. presentkort överallt, och massage på fredag <3 60 minuter helkroppsmassage?!?!?! får gåshud av bara tanken. 
dessutom hade mina föräldrar där hemma i skogen skickat över pengar på kontot, så nu kan jag unna mig ett par nya träningskor. - fjärde året jag firar utan min familj. 19 var jag sist. kanske jag blir 24 nästa gång.
kommer iallafall åka hem den 14 Februari så då blir det väl ett litet minikalas, ska nog försöka tvinga mamma att baka kärleksmums! finns inget godare. 

Nu har vi även lämnat Torres (vovven) det är så himla tomt? en vecka med pojken fick vi. skulle egentligen haft honom en vecka till men blir för långa dagar i skolan nu .. det är så tomt här hemma? vi har busat varje dag, och varje natt har han somnat bakom min rygg i sängen (som jag sen fått flytta på och lägga honom vid fötterna, men när han tror jag somnat, så kommer han smygandes upp till ansiktet på en igen) idag fick han en långpromenad på över 1 timma och frallor med leverpastej till frukost. .. och nu ... ja nu saknar vi honom.

Men dagen är inte slut, Calle ska laga min favoritmat (inom husmanskosten så att säga, kina/thai kommer först)
fläskfile med risotto (sparris i) med örtsås och tomat i ugn .. GUDOMLIGT! och så blir det nog Monica Z- filmen. får se hur den arta sig. 
 
mitt nya hår förövrigt, så nöjd!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback