sista februari...

igår stegrade tempen upp till 39,5 ... då kände jag att jag får ta en alvedon.
Jag är LITE emot alvedon, tabletter, vaccin osv över huvudtaget. Jag tror allt såntdär gör bara mer skada än nytta, och dessutom ska man ju helst lida sig igenom febern (alvedon gör den ju bara längre) - anyway, den sjönk såklart efter men kom tillbaka under natten, sov ingenting och "vaknade" upp med någon liten form av migrän.
fruktansvärt. vägrade ta ipren så har mest bara legat som stelopererad idag - nu börjar huvudet ta form igen, efter en OTROLIG skön dusch, Hur skönt är det inte? när man svettats i lakanen, flåtigt hår, att få ta en dusch och ta på nya rena kläder?!

verkar som det blir en liten berömd tychobiff ikväll till middag ... DÖR SÅ GOTT! 
orkar ju inte asa mig ner till resturangen så får blir att dra hem maten hit istället.

imorgon åker mamma till portugal och möter upp pappa. de små svinen.
pappa ha varit där i två veckor nu, och nu har de två veckor kvar .... Jaja när man blir gammal så har man ju tid med sånt där, och råd. jävla lyxliv.
 
har nu bara 4 dagar kvar av min praktik. på måndag ska jag hålla i min egen lektion då min VFU-handledare också kommer ut och ska bedöma mig. Jag är inte orolig alls, kraven är så låga första gången att det är sanslöst, men samtidigt bra, antar jag. Har även kommit på hur jag ska lägga upp min lektion, lite lek, experiment osv. 
Har varit bra 4 veckor där, fått lära mig så OTROLIGT och har en toppen bra handledare som tipsar, guidar och ge positiv kritik (all kritik är bra anser jag) vad jag behöver jobba mer på, vad jag gör bra osv. 
har vart guld värt att ha hamnat hos en ärlig handledare, och som står på sig. Kanske för att jag är lite likadan, som hon och jag går hand-i-hand. - dessutom har jag fått följa med på ALLT, jag få mycket ansvar osv. 

Så det är lite synd att hon kanske till sommaren ska sluta, men då ska jag ta allt det där med mig till den nya och lära mig ännu mer isåfall! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback