27 April.

tentan ja, herregud så kasst det gick. den va väldigt klurig och rejält med hjärngympa. 
så det blir med all säkerhet en omtenta (och nej det kanske inte gick bra ändå osv) utan det blir en omtenta. men hänger inte läpp över det, man kan ju inte släppa lös lärare som inte re ut kluringar som tvåor ska kunna. även om de va SJUKT kluriga för oss alla. 

annars har jag befunnit mig i Köpenhamn hos Briitta. började dagen i lördags med lite Malmö, lunch, shopping, fönstershopping iallafall, mys i solen. åkte över till huvudstaden, satte oss på en pub, såg den fina united-matchen, åt kina mat, köpte vin osv. njöt av värmen! fascineras fortfarande över att en öl kostar 30 kronor och en vinflaska kan köpas 21:00 på kvällen för 45 svenska kronor. faaaaantastiskt. 

Idag bestod dagen utav att åka hem efter en stadig frukost och en go promenad. 
hem och äta brunch med hela Persson/Löfgren-familjen, ut och sola med Frida och Hanna, handla lite, tvätta, fota lite, osv. OCH så det tuffaste av allt ... vi lämnade vår älskade Torres tillbaka till Sofie. 
nu när nästa kurs börjar, så börjar också lite längre dagar, eller mycket längre dagar jämfört med annars.
7-18 sisådär, inte rättvist mot en vovve. - man har ju fäst sig vid honom så himla snabbt, och det gör riktigt ont utan honom, var tufft att bara öppna yttedörren och han inte kom springandes. 
men hade vi haft tid med en hund hade vi skaffat vår egna för längesen. - vilket jag fundera på om man ens bör göra nu för det var jobbigt och bara lämna iväg torrebollen, tänk då efter att ha haft en hund 10-15 år och så dör den .. GUD SÅ FRUKTANSVÄRT?! som tur är så är han ju inte borta för alltid, vi får ju träffa honom när vi vill. 
Men det är den finaste hunden jag träffat i mitt liv, och den mest keligaste och så hängiven! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback