löning!!!!

Idag bokade vi biljetter till Malmö FF - Mjällby på måndag! 
ska blir sjukt kul, ändå ett blekingelag mot topplaget, i den nya arenan! så allt i ett, kanon! eller nya och nya, ny för mig, jag har inte hunnit besöka den ännu, egentligen har den väl 3-4 år på nacken?

30/10 är det Helsingborg HC - Krif också, som jag hade tänkt kolla på. ändå här i krokarna.
har ju inte sätt krif på flera flera flera år, vilket är en skam då man bott ... 20 meter från rinken?

mycket händelserika månader, snart kommer paket från Victoria Secret också, BORDE absolut komma slutet på nästa vecka, men man vet fan aldrig med USA, extremt sega, förstår inte vad som tar sån tid.

Vad annars? snart kommer Oktober och November, typ de tråkigaste månaderna, Mars är om ännu tråkigare, jag hatar Mars, guuuuud så jag hatar den, folk tror fortfarande att Mars är TYP en vårmånad? sen när fan var det TYP vår i Mars sist är min fråga då? det är fortfarande frost, svinkallt och grått, PLUS det har varit 6 månader av såna månader, så när slutet är nära vill man bara det ska gå snabbare, men Mars gör aldrig det, den bara driver med en. men absolut, i Mars är det ju åtminstone mer snart vår än i November, men man har inte hunnit blir lika deprimerad av att det är vinter i November som i Mars, are you with me here? 
Jag tycker vi hoppa den månaden bara och gå direkt till April, April låter t.om soligt. 

nu gör jag allt annat än att plugga ... om jag hade skrivit lika mkt på min tenta som dessa blogginlägg de senaste dagarna hade jag haft MVG åtav helevete. (inte för att man kan få de men ändå)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Men hallå! Mars är min månad ju.. hata inte min månad!

Svar: sämsta månaden :(
Malin Ottosson

2013-09-26 @ 07:52:43
URL: http://sandraaandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback