8 Oktober.

Har ju knappt berättat om helgen? i lördags drog jag ner till Malmö och umgicks med Fluff, eller anton får man väl säga nu när han knappt är fluffig längre, lagade mat, kollade big bang, de gamla vanliga när vi träffas!
och söndagen gick åt till en jävla massa städning, tvättning - you know, det där söndagstråkiga.
annars händer det fan ingenting, London bokat, fotboll bokat, Arsenal - Cardiff den 1a Januari, tre nätter fixade, fint fint. 

Rätt mycket att göra i skolan framöver, typ till den 6 November då salstentamen är the finish line, innan vi byter kurs, HURRA till det.

OCKSÅ har jag fått jobb, Sofie har ju fixat åt mig på Curla, så har fått 3 tider bara denna veckan, vilket är fantastiskt, första dagen är imorgon, så nu är det bara att suga in all info som en svamp för sen är jag själv från och med Söndag, men jag är taggad, - Sofia (inte sofie) ska fixa ett ordentligt schema till mig på gymmet också, man ska väl utnyttja sina PT-vänner? - så 7 timmar i skolan, 3-4 timmar jobb om kvällarna plus gym, Hektiskt och kanske har vi tagit oss vatten över huvudet, men man får vara effektiv så går allt! 

 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback