WOPPPAAA!!

med risk för att låta helt dum i huvudet, så tog jag bort inlägget som stod här.
mer förklaring kommer till detta om en vecka .. då faller bitarna på plats. 

och så fick jag världens goaste kommentar av rebecca innan, en gammal klasskompis plus att vi gick hos samma barnmorska (HAHAH dagmamma såklart) innan jag flyttade till dagis. (jag tog alltid hennes barnvagn minns jag och var allmänt elak) - ooooh youth, så är livet, jävla snorunge man var! - men visst är det kul? när man hör av sig, eller folk hör av sig till en. människor man inte pratat med på evigheter men som man ändå har en historia och bakgrund med.
om man var best buddies eller bara en vän, spelar egentligen ingen roll, 22 år gamla och man får skratta åt dumt man gjort under blöj-åldern. lite så. fett kul tyckte jag det var åtminstone, alltid kul och se vad som "hände" med alla. 



Kommentarer
Postat av: Rebecca Kullberg

Hej Malin! Jag kom in här på din blogg av en ren slump, tycker det var roligt att se allt du haft för dig sen gymnasiet. Inte för att du och jag umgåtts. Men du är en person jag känner eller känt sedan vi gick hos Barbror som små. Tycker att det är så kul med livets kontraster som du ser det lev livet man har bara ett liv här och nu, håller med dig. Livet som jag lever idag och ditt liv är helt olika men ändå så är inställningen lika. Jag ville bara lämna ett avtryck här ifrån mig. Hoppas du får det trevligt i England och att du inte blev alltför förvånad över att jag skrev till dig Med vänlig hälsning/ Rebecca Kullberg fd Eriksson

2013-03-08 @ 15:31:35
Postat av: Rebecca Kullberg

Ha ha. Du är ju go. Men idag har jag min egen barnvagn. Jag har nämligen en dotter på 6 månader har hus sen 5 år tillbaka och till och med gått o gift mig, det var de jag menade med våra olika liv. Det är kul o se hur det går för alla som man en gång gått i samma klass med eller en gammal vän. Kul att du gav respons på min kommentar. Sköt om dig:)

2013-03-08 @ 22:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback