9 Juli.

idag är de bara 3 korta dagar kvar, jag är spänd, nervös, men inte allt för orolig, saker löser sig alltid.
fått lite ledigt, men nu är det dags för jobb igen, det är mycket jobb nu i Juli, nu går jag på 14 dagar irad ungefär, skiftbyte är aldrig kul, men extra lön, och det behövs.

vi har handlat ett helt nytt kök ungefär till vår lägenhet, ni vet sånt man behöver? bestick, slevar, kastruller, stekpannor, osv osv osv, på något sätt blir det alltid dyrt på IKEA fast det är billigt "åååh, denna kostar bara 9 kr? den tar vi" - "åh, men en sån behöver vi du, den kostade bara 12." sen står man där med en nota på 1700.
men det var ifs allt vi behövde också, då vi båda har mycket sen innan, det enda dyra vi faktiskt MÅSTE ha: är köksbord och en säng. men det tar vi sen! och annat som micro, brödrost det får folk komma med på inflytningsfesten, annars kan ni lämna det i hissen om ni inte palla festen, men presenterna är det inget snack om.



färgat håret gjorde Sofie på mig med, lite mörkare, så fint så!!!
I augusti förresten, då jag inte ha ett skit och göra efter jobb, kommer jag få ha torres lite, vovven ovanför.
min bästavän, jag vill ha tusen hundar själv, så småningom, men nu har vi inte riktigt tid med det, eller pengar.
så istället får jag sno Sofies hund, och ha paxat honom 1-2 veckor, sova jämte oss i vår nya säng, äta köttbullar och gå långa promenader hela dagarna ... åh fina torrrebolle.
P.S han älskar faktiskt mig också, så det är inte bara jag som tvingar honom! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback