sommaren 2013, den glömmer jag aldrig.

tänk att sommaren börja lida mot sitt slut. 
höst, koftor, varm choklad och regniga kvällar med beck på söndagar väntas. 
troligtvis plugg? jag ser fram emot det, just nu iallafall, "Ja det kommer du inte göra sen" - nej jag lär nog tröttna på tentor och gud vet annat, men jag är taggad nu, och det krävs ju faktiskt. tänk och vara osugen redan nu?
- mest ser jag nog bara fram emot att flytta ner till skåne, blir skåning på heltid, bo i egen lägenhet med min man, ni vet vad jag babblar om, komma bort från blekinge helt enkelt. 
det mest fantastiska är också att nästan alla jag tycker om kommer bli skåningar nu, sofia finns ju kvar här hemma och det gillar jag inte, men typ resten av de jag trivs ihop med kommer blir malmöbo, eller lundabor, och hur fantastiskt är inte det?

nu ska jag hem till min älskade farmor, som förövrigt är den bästa famorn i hela världen, hon har allt den där kvinnan. nu ska hon laga sina underbara köttbullar till mig, och vi ska nog sätta oss på balkongen och snacka skit. - som alltid när jag kommer dit, skitsnack och god mat. Fantastiskt. 

därefter åker jag direkt till sjukhuset och hälsar på min kompis som ligger där och chillar. 
och sen mina vänner, går jag på två nattskift, sen är det faktiskt över. 2 jobbdagar kvar. 
16 timmar .. det är ingenting?

Jag skiter i att blogga på ett litet tag nu, jag ska jobba klart, packa det sista, flytta till skåne.
gå på bröllop, åka till göteborg, titta på friidrotts VM, fixa, dona, härja. - vi hörs helt enkelt när vi hörs, så lång tid tar det nog inte ska ni se, men om det gör, så vet ni att jag har det alldeles underbart där nere i danskeland. 
 


ett årsen jag kom till California igen, efter ett sommaruppehåll i svearike, efter en resa till Washington.
det var en fantastisk tid, de första dagarna i californiaaaaaa, allt var en fantastisk tid. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej Malin!
Jag har ju kommenterat här några ggr innan och läst din blogg i århundraden (typ...) och urfade nu in på ibs hemsida och såg att du kommit två i deras fototävling, grattis!! :D Såg att det var längesen men det är inget du tagit upp i bloggen va?
Sen undrar jag även hur mycket ca, ditt pluggår i cali kostade? :) Tack

2013-08-12 @ 18:15:33
URL: http://angelicasresa.blogg.se
Postat av: Rebecca

SV:
Åå men vad glad jag blir! Jag har hört så mycket bra om den staden så jag hoppas inte jag blir besviken :)
Vad pluggade du för något i CA? :)

2013-08-13 @ 20:26:49
URL: http://rebeccainchicago.blogg.se
Postat av: Rebecca

SV:
Men vad roligt! Jag funderar också på att läsa en journalistik kurs efter året i USA sen, och det hade varit roligt att göra det utomlands. :) Hur mycket kostade det ungefär?
Haha ja men detsamma :D

2013-08-14 @ 12:46:15
URL: http://rebeccainchicago.blogg.se
Postat av: Johanna

Hej!

Kikade in på din blogg för ett tag sedan efter att du kommenterat på min blogg (Jag var au pair i Los Angeles och kom nyss hem typ). Såg att du både varit au pair och sedan åkte till santa barbara för att plugga på college :) Hade faktiskt tänkt göra det med, känner bara att jag MÅSTE tillbaka haha. Tänkte plugga på santa monica för jag vill vara nära min bästa vän som är kvar i L.A.. Jag bara undrar hur du gjorde när du skulle betala för ditt college, kan man ansöka om CSN även om jag inte börjat studera på högskola här hemma i Sverige? Eller måste man betala alltihop själv haha? :) Och måste man ha alla pengar "som bevis" att man ha råd att betala sitt år innan man åker? Vilken organisation åkte du med? Hoppas du har tid att svara :) kram!

2013-08-14 @ 22:48:27
URL: http://johannaintheusa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback