Come on Sweden !!!

Contiagion var bra - och jag såg Wilmette/Winnetka.
och popcorn var gott - men man äter ju alltid upp det innan filmen börjar, finns det någon som ha kvar till eftertexterna?!

- och när vi står på Ica, så står det en tjej framför mig som inte får ner sin korg i de andra korgarna (ni vet?) - så jag hjälpte henne, för i andra handen hade hon kassar - och hon blev jätte nervös och förstod inte vad som händer, alla vrålstirra och tycker jag verka vara AS-konstig som hjälpte henne, och där står jag och undra vad andras problem är? - hon behövde ju för fan ett handtag!! - inte nog med att jag höll upp dörren till ett gäng på apoteket, och deras svar var "Jahaaa? - oj, men ... tack" - och att jag lät en annan man gå före mig när vi "gick in i varandra på gatan" hans svar var "jaha okej ...?" - JAHAAA OKEJ?!!! vart är tacket, vart i helvete är ursäkten?!

och såhär har man växt upp i 18 år? - att vara sur jämt och inte prata med folk, att inte säga tack och förlåt?
jag vet inte om jag kan leva såhär mycket länge till ... det går inte.
alla tråkiga svennar bör flytta till England i 6 månader ... hela sverige skulle vart som ett nytt land efter de.

problemet är bara att eftersom alla är så sura jämt, alla blänger, ingen säger tack, ingen ursäkta sig, alla knuffar - lever man med det, så blir man sån själv, för man kan fan inte bara ge, ge, ge och aldrig få något.

Jag vet att tjejen på ICA troligtvis gick iväg efter det där med sin pojkvän och frågade varför i helvete jag var så konstig? - En random brud hjälper någon som behövde lite hjälp, I SVERIGE SKA ALLA SKÖTA SITT !!!
I England hade du fått dig en fet jävla smäll om du inte hjälpt den där tjejen. 
och efteråt hade du fan fått 67 tack och 20 pund för du var så hjälpsam. 

men jag börja vänja mig igen - jag få vara den konstiga bruden som höll upp dörren, eller den skumma fan som hjälpte henne med korgen "AKTAAAA, HON KANSKE MÖRDA OSS" 
thats fine - jag får ha vetskapen om att jag själv är en god människa, och inte en sur fan
och jag få nöja mig med tanken att det finns goda människor i England, även America, säkert på många andra ställen här i världen .. - kom igen nu sverige !!! blir lite trevligare.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag håller med. Svenskar har en tedens att vara ganska stela, skygga och tråkiga om man jämför med många andra länder. När jag skulle till Lund började jag prata med en helt random tjej på tågstationen, var riktigt trevligt, och sedan visade det sig att hon också hade varit au pair i USA som ung. Kanske var det därför hon gav respons när jag började prata med henne. ;)

2011-11-06 @ 00:59:09
Postat av: therese

Fast då har du nog bara träffat fel personer, jag hjälper pensionärer med dörrar och lämnar plats på tåg och bussar och möts alltid med ett glatt tack!

2011-11-06 @ 09:36:57
Postat av: julia och hazal- Skoliosbloggen

Fortsätt så tycker jag!:) Svenskar är verkligen skitkonstiga, varför vara så rädda för andra likson haha;)

2011-11-06 @ 11:36:54
URL: http://julhaz.blogg.se/
Postat av: marie

fan vad bra Malin! fortsätt så!!!

2011-11-06 @ 11:44:31
Postat av: Hanna

Håller helt med! Jag var ju bara i London och i Oxford under min tid, men folk var ju hur vänliga som helst! Hallå de sjöng ja må hon leva för mig på puben på min födelsedag, var i sverige hade alla ställt sig upp och sjungit för en helt randome brud?

Heja England! :)

2011-11-06 @ 12:07:18
URL: http://hesakrell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback