Hej pengar till Australien.

Första dagen på jobbet - gick bra! - för att vara förmiddag.
tror alla som jobbar skift HATAR förmiddagar, det är bara så! finns ingen som gillar det. - alla säger att det "bara är 2 dagar" för det är så det känns man jobbar, och det är dom förmiddagarna, sen eftermiddag&natt bara springer iväg och livet leker, och jag säger detsamma, BARA TVÅ DAGAR! - fast det egentligen är 4 till.
vi gjorde inte många knop, försökte friska upp mitt minne, och det var rätt skönt att ändås kunna det mesta och bara behöva lite genomgång igen, att inte känna sig helt lost i huvudet.
fick lära mig tempning också (gjorde inte det förra året då jag fick sån kort upplärningstid på 3 dagar) - nu har jag 2 veckor, så vi ska ju hinna med ALLT jag inte hann förra året typ.

mötte ju säkert den snyggaste killen jag sätt där förra året, han jobbade ju som ordinarie då och var elektriker.
men så hade jag ju helt glömt bort honom, tills idag, så satt jag och tänkte på pojkfan, och undrade om han var här fortfarande, MAX tio minuter senare kommer han bort och hälsar! helt jävla sanslöst.

igår var det iallafall studenternas bal, tyckte dom var jävligt få? jämfört med oss, men det var fint.
och lite gåshud fick man när de sjöng studentlåtarna! - drog hem till fluffsen efter det! fiinneeemang.

sen hade vi ju planerat att festa på fredag (jag sluta jobba vid 10) - men så slog det mig idag att det är ju studentfester alla menar? och då VÄGRA JAG FETTTT MYCKET !!! för det är studenternas tid, förstår FAN inte varför ALLA andra som redan ha tagit studenten ska dit och härja då? - störde mig så jävla mycket när jag själv var där för ett årsen och alla fjortispojkar som är födda 89 sprang runt där ...
jag <3 fluffs nya kamera!!!!!!!
annars kan man ser ut som jag, skeva ögon och påsar!!! men det är då man är som snyggast nästan (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback