jävla telenorare.

var och köpte mig en ny mobil idag, min laddare har gått sönder och min mobil är rätt gammal (och jag ha länge velat ha en ny) men tänkte ändå att de få bli en ny laddare först: FANNS INGENSTANS! - så jag drog på med en ny mobil istället, och jag hatar abonemang, hatar att vara fast i 24 månader osv, så jag ville ha de gamla hedeliga att köpa mobilen nu och slippa skiten sen och fylla på för mina 100 kr per månad (där jag sms:a gratis)

- såklart ska ju han inne på telenor försöka lura på mig abonemang, betala 130 kronor i månaden då jag ringer gratis också? helt onödigt när jag kanske ringer 1 minut per månad? han sa "men du tjäna ju på de? köp mobilen nu för 1200, och betala bara 130 kronor i månaden i 24 månader, startavgift för 300 kronor" - min mobil kostar annars: 1700 kronor och så fyller jag på med 100 kr i månaden - ni kan räkna ut själva att jag tjäna på att köpa mobilen direkt.
men han vägrade låta mig gå, vi stod och tjaffsade as länge, och tillslut blev jag så jävla förbannad och typ skrek: att är du helt cp? ge mig mobilen som jag vill ha den! - då blir han skit sur och säger: den trögaste kunden nånsin! orka inte ens tjafsa med dig längre - och jag bli ännu surare, för vilken jävla försäljare uttrycker sig så? - "men halå? vad gnäller du om? du bör ju vara glad om du får det "dyrare" enligt dig tjäna bara jag på att köpa abonemang, .. du ska ju vara glad om jag köper det "DYRA" -

nåväl, han förlorade pengar och jag ha en ny fräsch mobil som fungera utmärkt (:
- nu när jag tänker efter kan man säkert anmäla han till chefen? - blev ju kallad snåla jävla ungdom - fan vad omodern du är - hur tänker du egentligen osv? - men just då så tänkte jag bha "mohahah, aset ska inte få sitt jävla abonemang"

 

btw: jag ha sån träningsverk att jag kan döda nån!


Kommentarer
Postat av: Maria

anmal han nu i efterhand! Tycker ingen forsaljare ska uttrycka sig sa! Vilken idiot :S

2010-10-16 @ 23:49:03
Postat av: Lollo ♥

seriöst? helt jävla störd? anmäl jävlen D:

2010-10-17 @ 08:39:24
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback