partyy och fotboll.

var ju fest hos kosken igår, men alla ville ner till tosia redan runt 8-halv 9 .. (man gå inte till tosia halv 9) enligt mig, så jag och kosken drog till Ida och Nils där det hände mer grejer, vi drog runt 12 tiden ner till tosia, så jävla knööökat i öltälten, åt pizza slice, träffade folk, åt en munk, träffade fler folk, och åkte hem någon gång?
det är alla förfester som är roliga, tosia är inte super.

idag har jag och linn kikat in nya badet, vilket var helt okej, 15 kronor är snuskigt billigt, vi åkte badringarna och vattenrussscchkanorna med småglinen, fyfan vad kul! bränt mig har jag gjort också, härligt värre (:

nu ska jag snart ner till tosia igen, ett måste: Vakumpåsar och fotbollströjor och kanske nåt annat till barnen om jag hitta det där nere (: .. ska fundera på att äta min första langos, får se hur jag gör .. ser inte kanon ut, men kanske.
halv 9 ska jag vara hemma och se bronsmatchen!!!! heja tyskland, ett brons är dom värda.

och imorgon 05:00 är det bara att stiga upp och börja jobba!
imorgon är det den 11 Juli - en månadsen det var studenten och fotbolls VM är slut "/ sorgligt alltihopa.

tänkte jag skulle köpa Vampire academy del 2, men känns så jääävla onödigt att köpa en satans massa böcker när man ska ner dit, kommer väga som fan, sen kan man ju lika väl köpa där nere kom jag ju också på .. så jag ska läsa del 1 väldigt sakta, och köpa alla andra där nere (: - läser ändås alla böcker på engelska, roligare så!

har börjat skriva med en tjej som ska bo i mitt område, hon är från Colombia och skriver så dålig engelska att jag förstår seriöst ingenting ... det är enoooormt jobbigt :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback