INTE min dag idag!

min sista natt på jobbet för den här gången var mycket bättre, jag var pigg varenda timme (y)
somnade som en gris när jag kom hem och vaknade galen när klockan ringde 12:30, flööööög in i duschen, fixade mig, 12:45 flög jag ur huset, åkte 10 min till tåget och 12:55 var jag på stationen, bra jobbat? - så in i helvete!

men nu börja det, denna dag, den 7 Juli, var inte min dag kan jag lova er, inte med resandet iaf.
13:00 ska tåget går, det går också klockan 13:00, .. 13:30 är vi framme i karlshamn och vi måste byta till buss för att det är något fel i bromölla, .. bussen ska SNART KOMMMMMMMA!
vid 14:00 - fortfarande ingen buss ... 14:30 - fortfarande ingen buss (jag börja bli arg och kinkig) .. 15:00 - JAA EN BUSS! jag skulle varit framme för längesen, ta en timme till kristianstad annars.
bussen kör iväg, han kör fel, han kör inte av vid bromölla, han kör fel inne i sölvesborg eftersom det är någon festival där, och han kör fel i kristianstad ... jag var framme lite över 4, en resa som ska ta 1 timme, tog 3 timmar .. hade jag kört själv, hade jag varit i Göteborg! (ska det vara så svårt att slänga ut en enda jävla buss? måste de ta 1½ timme?)

träffade åtminstone Louise iaf, slängde i oss lite mat, lite glass och snackade om USA (som vanligt) haha.
nu lär vi inte ses mer förens i USA, hon ska bo 1-2 timmars flyg från mig, och jag ska komma ner en Weekend till Philadelphia och hon över till mig och gå på Six flags (y) ... det kommer bli kung! så tråkigt vi inte bor lite nämre, men helt okej ändå, philadelphia hade man kanske annars inte åkt till (:

men nu var det hemresan, tåget skulle gå och det gick .. men en sak var sönder i tåget, det viktigaste, AC'n.
det var 42 grader i tåget, och det kändes som en bastu, sitta i det en timme hem var inte kul kan jag lova! haha och det var säkert varmare än 42 iaf för det var så trångt och ingen ny luft som kom in liksom, DET VAR HELT INSANE!

annars har dagen varit Kaaaaaanon! .. tyskland förlorade, LITE synd, för jag älskar hur dom spelar, nu heja jag på Holland i finalen och bara för att jag gör det så åker dom ut, så är det alltid! (;

nu ska jag krypa till kojs, jag behöver sova ut så in i bombens, ska läsa lite i min bok, "Vampire Academy"
Louise föreslog dom och nu är jag fast, jag HATAR verkligen twillight och resten av det där, men Academy är sjukt nice än så länge (y)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hahha, det låter som när jag åker tåg. :P

2010-07-08 @ 09:05:33
URL: http://hannalarssonaupair.blogg.se/
Postat av: sigrid

Jee, gaaalet bra har ajg det :)



Hi, men det tar skolan, en buss går till la guardia flygplats, en till JFK och en till Newark, osv :) Så det fixar AIPA från hotellet, som förövrigt håller superbra standrad, jämnfört med mycket annat!

2010-07-08 @ 12:43:23
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
Postat av: Jessica

Sv: Palla problemtänder! Skönt att få dem borttagna i alla fall, även om det för tillfället är en oerhörd pina att bara öppna munnen... ;p

2010-07-08 @ 13:39:24
URL: http://alittletime.blogg.se/
Postat av: Lollo ♥

USA och skitsnack är våra huvud ämnen ;D

längtar redan till våra långa weekends! men sug att vi bor så långt ifrån varandra :( du är liksom den som jag har mest kontakt med av alla au pairer <3

2010-07-08 @ 21:13:31
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback