Fotboll och College.

eftersom jag jobbade igår när båda matcherna spelades (jag vill jätte gärna se Tyskland, eftersom jag älskar att se dom spela fotboll) - det gick repris vid 23:00 på tv4sport .. ALLTSÅ skulle alla på jobbet behöva vara tysta om resultatet mellan tyskland - argentina, ingen fick skicka sms .. en kille på jobbet kom ut och skrek, "Hörde ni om tyskland - argentina?" och då la jag till min största stämma och skrek: NEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!! jag ska se reprisen, säg ingenting .. och då säger han, GÅ DET REPRIS?!!! VARFÖR FRÅGA JAG DÅ EFTER RESULTATET?!

mamma kom och plockade upp mig vid 22, samtidigt som Spanien spelade, hon fick stänga av radion, för vem vet vad dom kan kläcka ur sig där om matchen innan?!

och väl hemma var jag säker, jag kunde i lugn och ro lägga mig vid 23 tiden, slå på tv4sport och njuta av tysklands underbart fina spelande, som alltid! 4-0 vann dom med och jag antar dom vinner allting nu.
- snart är det slut! så jävla sorgligt ....

49 dar till USA, min värdmamma och jag prata för fullt om vilken klass jag ska ta (allt stänger ju den 23 augusti) så jag måste boka in mig själv, men hon förklara så gott hon kan, och ville hellre hjälpa mig här, så om jag hitta något som stänger senare så kan hon fixa det ju, men allt jag vill läsa stänger 23 eller 26 augusti, sjukt surt.
vi får se hur det blir, eftersom hon ändås är Vice president för Colleget, så kan hon säkert fixa in mig på egen hand, så slipper jag krabba! haha för jag fatta ingenting, jag frågade om English steg 3, om hon trodde det var nåt för mig, men hon sa att de skulle jag inte ta, med tanke på hur länge jag läst engelska, så kommer jag få lära om mig "My name is" typ ... det kan vara rätt chill ifs, men jävligt segt!
så jag kör på US history (: - antar dom fira 4th of July idag (amerikas nationalldag) .. t.o.m dom på Radion fira de och kör bara låtar från USA, helt insane att USAs nationalldag nästan är större här än vår egen.
nästa år får jag med vara med och se hur det gå till .. det är ju sjuuuukt stort där (:


VM låten! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback