balklänning - DONE

Ja så var det dags, att skaffa mig en balklänning!
jag visste det skulle bli krig, och krig blev det, även om vi tillslut tyckte samma.
vi kommer in i affären och jag vill redan dö, men hon plocka fram ett par klänningar och jag känner hur mitt humör försvinner ner i botten, jag hatar klänningar, jag vill ha shorts, fotbollskor och en tshirt, då känner jag mig hemma!
anyway ... efter att provat en kort och en lång kom vi absolut fram till att en kort ska det vara, hon som jobbade där var så himla duktig! hon sa att alla riiiiktigt nördiga sporttjejer bruka alltid ta korta klänningar, mörka färger och axelband, precis vad jag kände! mamma börja skrika om att kort går INTE, inte heller mörka färger, och axelband? ALDRIG, men hon som jobbade där sa att det var super vanligt med kort och mamma började ändra sina åsikter när hon fick se vilken snygg dotter hon hade (; .. den går iaf lite under knäna, den är jätte mörkröd, axelband, ganska rockig, och BILLIG! 1200 kronor .. det är väl galet billigt?
var dock lite jobbigt att pröva den, för det var storlek 38 och den bara hängde, provade en i Size0, den allra minsta hon hade och den satt fint, men var ju liksom inte den jag ville ha, så var svårt att föreställa sig det.

nu är det över iaf, jag stod och velade mellan två, men så kom mathilda in i affären och tyckte att den som var rockig var coolast, och så tyckte alla andra och jag hade noll koll så jag tog den, haha!
ville mest bara ut därifrån och äta,

ikväll blir det inte studentfest, jag ha ont i magen och är inte sugen, sara kommer snart hit, hennes syster ska ha fest, haha! sen ikväll kommer fredrik hit en stund (: låter inte fel detdär!

HEJ PÅ ER

Kommentarer
Postat av: Madicken

Hahah ja typ!

2010-01-08 @ 17:43:37
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: ♥jenna♥

Lägg in MERA bilder :)

då skulle de bli meeera intresantare att läsa :)

annars gillar jag din blogg :)

2010-01-08 @ 18:33:59
URL: http://jennaoberdieck.blogg.se/
Postat av: Anonym

ussh klänningar är inte min grej;)

2010-01-08 @ 20:20:21
URL: http://uaregood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback