så kan det gå.

För 5 år sedan…
skulle jag snart fylla 14 år, jag gick i 7an och träffade mina bästavänner - linn, sara och sofia
skolan var helt okej kul med dom tre i klassrummen, det var runt denna tiden för exakt 5 årsedan jag och fredrik började prata, jag var med i zon laget för blekingelaget i fotboll, och det var typ här jag började få andningsproblem och allt sög med det.


För 3 år sedan…
var jag 15 år, gick mitt sista år på högstadiet, skolan flöt på och jag kämpade mig igenom varenda matte lektion för att slippa gå på IV, jag var tillsammans med oliver .. tror jag? .. och min bror hade flyttat till norge.
jag och sofia var inte lika bra vänner.


För 1 år sedan…
längtade jag ihjäl mig på att januari skulle komma och jag skulle kunna bli 18 år.
jag var tillsammans med fredrik igen som för 5 årsedan, jag höll på med körkortet och hade ungefär tre månader kvar innan jag skulle få det i min hand, jag gick i 2an på estet.
jag och sofia blev bästavänner igen, sara och jag har alltid varit lika bra vänner.
men jag tappade bort linn någonstans på vägen

För 3 månader sedan…

hade jag gått en månad på mitt sista år på gymnasiet, vi beställde studentmössor, jag hade kommit hem från grekland, schemat var slappt och jag slutade spela fotboll, och jag var mer än någonsin med sara och sofia

Igår…
var jag på spa, åt thai mat och mös med min pojkvän. eller slogs också (;

Idag...
har jag julstädat, ska snart träffa sofia. Sara fyller 18 och som jag längtat, och ska upp till anton ikväll, sen slå in massa paket.


Imorgon…
är det dagen före julafton, den 23 december, troligtvis kommer min bror hem från norge, fredrik och jag ska byta julklappar. jag ska äta julskinka, klä granen och ha det FÖR mysigt.


Om ett år…
har jag förhoppningsvis tagit studenten, sen åkte jag till USA i augusti och det är någonstans nu vid den här tiden som jag sitter i någon av dessa 50 stater och fira jul, jag är väl fortfarande tillsammans med fredrik, jag, sara och sofia är fortfarande vänner OCH jag vänta på att fylla 20 år, en månad kvar! (även om det inte spela någon större roll i USA, 20 är en värdslig ålder där nere, då vill jag nog fylla 21 istället)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback