Question.

låg i sängen och drog mig när jag ser att dörren öppnas försiktigt.
in kommer helene med en bricka och viskar "malin, jag har bakat muffins till frukost åt dig"
sätter ner det på min säng tillsammans med ett glas vatten - "och jag ha städat hela lägenheten"

vad har man för bra med att komma där? - Ja jag ha sovit till nu och du ha varit uppe sen 07:00 och bakat?!
finaste helene som alltid ta hand om oss, varje dag hon kommer hem fråga hon "har ni ätit idag?"
- tror detta är 4 gången jag få frukost på sängen, jag säger inte emot, men man känner sig rätt lat!

fick en fråga btw - 
Hej Malin!
Schysst blogg :)
Jag har förstått det som att du åker med IBS, stämmer det- Och i sånna fall - hur funkar det med ekonomin? Klarar du dig på CSNpengarna eller hade du en massa sparat när du åkte? Och hur ligger Santa Barbara till prismässigt?

Svar: Yes, Jag åker med IBS - det funkar ju ok med CSN, just denna terminen är lite kivig då jag ha betalat 70 procent av mitt år redan (nästa termin betalar jag inte av alls så mycket och har därmed mer pengar att röra mig)
Jag har däremot inte sån koll på CSN, pengar hit och dit, då min far sköter den biten och hjälpt mig otroligt mycket med att betala av, och ge mig pengar när jag behöver det, men mina vänner här klara sig som alla andra "fattiga studenter" jag ska väl erkänna att ha lite pengar innan är guld, kanske 10.000 åtminstone som du jobbat för, jag hade inte ett öre - och även om pappa finns där, så vill man försöka stå på egna ben.

för min del hoppas jag att jag få jobb i sommar och kan betala av lite till farsgubben och hoppas på att inte använda hela CSN till hösten - men det går, de flesta klara det, gör man en budget eller ber din pappa/mamma har hand om dina pengar ifall du är en slösare :)

angående priser i Santa Barbara - California i sig har relativit hög taxa, kostar något här 25 dollar, så blir slutsumman minst 30 med tax, men billigt är det, mat är relativit billigt, kläder, att resa är tok-billigt. 
man skaffa kort till allt, till alla mataffärer, man får sjuuuka rabatter! 

- hoppas det hjäplte något :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback