thoughts.

det är skönt att jag kommer komma hem över sommaren.
att har liten del av Maj, hela Juni, hela Juli och det mesta av augusti i Sverige.
jag gillar sommaren hemma, även om jag hoppas på jobb den mesta av tiden!
så är svensk sommar väldigt speciellt, jordgubbar, havet, båtturer, grillkvällar och jävla mycket fotboll i brunnsparken! - men det kommer fortfarande vara äckligt trist att åka härifrån.

för jag vet att efter sommaren kommer jag vara trött på att vara hemma igen, och då kommer det vara jävligt gott att dra sig till Australien, dom har ju vinter när jag kommer ner, men allt är ju omvänt där så dom går mot sommar när vi går mot vinter .. vilket känns rätt fantastiskt, att slippa ubertråkiga hösten och halva vintern hemma!
Jag är taggad på att ta mig an down under! - men jag är rätt taggad på att få lite svenskt om en månad!

idag är det onsdag, imorgon är sista jobbdagen på 4 dagar och det ska bli så jääääädrans skönt!
vi kanske dra till plymouth igen på söndag! - vet inte alls vad som händer, jag tänkte jag skulle boka in lite London tripper, kanske blir den 7-8 Maj, träffa lite folk! - sen den 14 maj är det Eurovision fest här i vårt hus, godegud till det! - sen den 20 maj har jag lovat sitta barnvakt på kvällen, men den 21-22 maj dra jag nog till london också, förhoppningsvis med Maria, får se hur lägenheten är då (alan ska byta)
och sen dra jag hem .... 28 maj! inte länge kvar alllssss.

Perths väder under min tid. (enligt wiki så är medel detta)
Augusti - 18 grader .. September 20 grader .. Oktober 23 grader .. November 27 grader .. December 29 grader .. Januari 32 grader, så varmare och varmare blir det, men detta är ju bara medel, så vissa dagar stiger det nog över 40 sträcket! - februari är varmast, men då är jag nog inte där

justja, jag ha alltid velat ha en liten videokamera, och igår frågade jag cathy om dom hade en, och dom hade precis köpt en sprillans ny och super bra är den! så lär komma upp lite videos på ungarna sen när jag fixat allting! :D SUUUPER

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan man få visum till usa/australien utan att åka med en förening eller hur gör man då?:)

2011-04-20 @ 19:51:26
Postat av: Maria

ja det hoppas jag med på! Jag kan då iallafall=)

2011-04-20 @ 23:28:28
URL: http://aupairmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback