från 30 grader till åskoväder.

har varit äckligt varmt idag, över 30 grader, vi fick sätta igång ACn igen.
som tur är så överdriver inte min familj med AC'n iaf, som på hotellet i NY, där var det ju ett helvete.
här är det alldeles lagom.

nu är här däremot inte 30 grader och strålande sol, utan det är storm och ett riktigt åskoväder påväg in.
det har hållt på en timme nu och ska väl hålla på 2-3 timmar till sa dom, men nu ha jag inte hört någon smäll på länge så vi får la se, konstigt hur fort vädret kan vända här .. haft åska 4 dagar irad nu, oftast är det ju att det håller i sig 2-3 timmar och sen är det kaaaanon väder igen.

min värdpappa är på jobbresa i typ Colorado eller om det var Californien? så 5 tjejer och lillkillen här hemma, han kände sig som en tjej sa han innan när jag sa "damerna först" och han gick haha

detta slott håller på att byggas längs sjön.
det ser litet och fjuttigt ut på bilden, men det är SJUUUKLIGT STORT.
och man ser det inte på bilden, men om man kika in genom dörrarna så ser man det grönblåa vattnet glittra i bakgrunden, man skulle bara kunna draömma om detta huset och utsikten.

blir så sjukt trött på en tysk btw, vi satt och pratade lite genom facebook.
när jag säger att jag tycker det är mycket roligare att träffa andra än just svenska och kan prata engelska
(det var ju en liten pik till henne, för hon snacka BARA tyska när vi sågs sit)
och hon bara "åh jag älskar att jag kan prata tyska hä
och hennes engelska är DEN VÄRSTA jag hört, sjukt dålig engelska .. och då känner iaf jag lite - hon prata BARA tyska, hon bor i america och kan knappt engelska? och känner inte alls för att lära sig heller - vad är felet på henne? jag träffa hellre icke-svenska pga att prata så mycket engelska jag bara orka.
- sen säger hon till mig.
"du kanske gillar att prata engelska så mycket för att du är så duktig på de, du har ingen accent eller skriver något fel alls, jag vill också kunna de, men kan inte, så därför prata jag helst tyska"
HAHAHAH du är ju här för att lära dig ditt nöthuvud?

Kommentarer
Postat av: Jenny

haha ja då är det ju ett perfekt tillfälle att lära sig, men hon sumpar det. Hon kommer ju inte bli bättre om hon inte slutar upp med att bara tala tyska.



Tack för din kommentar! jag tycker PRECIS som du! och jag vet jättemånga, nästan varenda jag snackat med förut, före hela valtjosan och alla har tyckt likadant. Men nu helt plötsligt så har folk blivit helt..ja folk tänker väl "oj..nu verkar ingen tycka om dom åsikterna..då måste jag tycka så också" ja vet int, skriver som facebook typ "Om du röstat på SD så tar jag bort er från min vänlista" ska inte alla kunna få ha sin åsikt? Precis som du säger så behöver man ju inte hålla med om allt som ett parti säger, men det behöver inte betyda att de har vissa poänger. Men jag tror sverige har något slags "frälsarsyndrom" vi ska va så duktiga å va så snälla att vi inte inser att ibland måste man skärpa till grejer, men bara för att man gör det så behöver dt inte betyda att det är rasistiskt, utan man kan instället förbättra förhållanderna. Det är ju till och med invandrare som har röstat på dom. ja jag tycker det inte är så mkt begärt att man ska lära sig svenska, om jag skulle flytta till ett annat land skulle jag då lära mig det språket, för att komma in i samhället och kunna få jobb. Nä usch..ibland tror jag att folk inte tänker sj utan försöker tänka som sägs vara "majoritetens tankar". läskigt..

2010-09-22 @ 12:15:05
URL: http://jenny-mittaventyriusa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback