Route 66 tomorrow.

sitter och jobbar .. Ja jag ha suttit framför tvn och sappat runt mellan alla serier i hela världen.
ungarna glodde på tv uppe från kl 7, sen slängde jag dom i säng runt 9 och sen dess ha jag och colan spenderat tid framför tvn, dom ha On-demand, och vad tycker vi om de? KANON! alla serier man missat är inspelade, alla serier man vill se kan man se, alla filmer man vill se kan man se!! så CSI har bjudit mig på två avsnitt och nu the closer!

imorgon rätt tidigt åker jag till Chicago, ska spendera 1½ timme själv i storstaden,
för resten kommer in runt 12 tiden, och yes jag ha valt det själv, för det är lite platser jag vill se, och jag tycker bara det är jobbigt när man är ett gäng på 10-15 personer som ska dras, det ta mest bara tid! så jag och min kamera ska spendera en liten egen tid och jag längtar efter att få vandra omkring där inne med ipodlurarna i öronen och njuta!

ska gå till Route 66, Chicago är början på den långa vägen och slutet är enda borta i Santa Monica i LA.
sen ska jag försöka se Playboy mansion, det första mansionet som Heffner hade finns här i Chicago, han är ju trots allt härifrån, så det MÅSTE jag ju se! - men först ut är Route 66!
sen kommer packet runt 12 och då jädra blir det shopping, ätande, konsert i Millenium park och skitsnack!

så imorgon blir det inga inlägg från min del, vi hörs maammsssiis på måndag!

- utanför Rockafeller Center i New york!

ska prata vidare med Cajsa nu, hon jobba natt så vi är i samma tidszon för tillfället, haha!
och min mage längtar efter att komma hem, efter 4 veckor i USA så tål den fortfarande inte maten, uppsvullen som en gris! jag vet att jag gått upp 2 kilo (om man nu ska väga sig på andras vågar?) men jag skulle kunna vara gravid i 7 månaden, så svullen är den och STENHÅRD, och den gå inte ner heller, måste ju vara maten .. för 2-3 kilo sätter sig inte sådär konstigt på magen, jag hoppas lite att den håller i sig tills jag kommer hem så ni får se hur galen jag ser ut :P ( lite spännande dock hur 4 veckor här kan förändra kroppen så mycket, Kallorierna bara flyger in, det är så MYCKET I ALLTING, och jag som varken gått upp eller ner å flera år i Sverige kommer hit och på några dagar ser man värre ut än en gravid)

JAG HITTADE ETT NYTT AVSNITT PÅ CSI NEW YORK! som kommer ut nästa år i Sverige, JAG FÅR SE DET NU.
detta gillas ju inte LITE!!

GOD NATT USA AND GOOD MORNING SWEDEN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback