six flags!

six flags var awesome!
vi åkte allt vi hann med och ville åka, dock hann vi inte med alla små karuseller, det fanns SÅ mycket berg&dalbanor, i loooooove it, "den orange saken" som ingen visste namnet på var bäst, vi åkte den nog 2-3 gånger!
aaah, liseberg släng dig i väggen! - och deras frittfall, det gick i 60 miles per hour ner, det var så att magen stannade kvar uppe i luften!

vi var 5 svenskar, två tyskar och en från lettland, och jag ha så mycket bilder jag måste visa, men hinner inte de idag, för vi ska till Chicago om ett par minuter, och då blir det ännu bättre bilder, för vädret är på topp.

gubben som försökte få in en kille i bilen .. dom hade hittat han och han sa att han hade läxat upp sin son när han kommit hem från skolan blabla ... hem från skolan? det hände på gatan, och varför skulle han börja dra i killens tröja och se skit arg ut, och om han inte ville att sin son skulle lockas av godis så får han ju ser ut som nån annan?
det är väl klart killen gå fram till sin egen pappa? - jag förstår INGENTING!!!
och min värdmaamma försökte få mig att ändra min historia? klockslag, allting ... när jag inte ändrade mitt klockslag eller något, så sa hon bara "okej, njut av dagen i Chicago, imorgon också, även på tisdag om du inte tror att klockan var senare?" - jag förstår fan inte vad hon menade där heller? - förhoppningsvis att jag kan åka hem lite snart!

whatever, behöver inte bryr mig direkt, kul sätt att läxa upp sin unge på, kul av min värdfamiilj, - MEN jag är snart härifrån iallafall, nu ska vi till Chicago och röja, träffa lite andra svenska tjejer som vi inte träffat, SHOPPA och fota, det är Labor day, och världens rea! hejahejaheja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback