One month in the United States.

dagen har varit fin, onsdag idag = 12åringen ha dans inne i Evanston och ingen mening för mig att åka hem, så får en timme på mig att göra vad jag vill, gick in på Subway och köpte mig en liten macka (kan man kalla det mackor?) jag säger som vanligt att jag bara vill ha sallad och tomater - mexicanaren titta på mig och fråga om jag är från Europa? jomen svara jag och han svara - ja, ni från Europa har inte så mycket på era baugetter (baguetter är ett bättre ord) - sidär, nu kan man gissa vart man är ifrån pga valet på baguetten.

har fått 3 kommentarer bara idag av mitt hår, "i really like your hair" - "oh my god, is that your real hair?" - " you're so blond, you're like an angel"

här får jag blickar varje dag pga håret, jag ha inte sätt en riktig blondin på flera dagar, i Sverige fanns dom ju överallt!

min värdpappa kom hem från sin Busniss trip, i North Carolina, haha! jag frågade hur det var i Colorado eller Californien, haha men min värdmamma hade fått för sig fel ställe!
och min värdpappa är RIKTIGT bra på att prata när jag väl ställt en fråga, han kan hålla på i evigheter, och jag fråga "så, hur var din resa?" .. efter 10 minuter hade jag fått höra EXAKT vad han jobbade med, på engelska desutom, och jag satt bara och nickade, men han sken upp som en sol över att någon ville lyssna, så jag lutade mig tillbaka och log och försökte förstår alla dessa invecklade ord han använder ...

om jag fattat det rätt, så investera han i pengar, men även som dom i Draknästet? det tv programet? kommer ni ihåg dom, lite folk kom in och hade idér och så sitter där någon som har alla dessa pengar som kan tänkas investera i dessa grejer .. sån är han, fast över hela världen berättade han, investerade i flera miljarder dollar, och det var super viktigt att han INTE fick göra fel och förlora pengarna.
- men jag är inte helt 100, mer 90 procent säker .. han använder sjukt svåra ord kan jag tala om!

idag hade vi pastalåda till middag, och jag ta fram ketchup och som vanligt kolla ungarna lite konstigt på mig och tycker att jag är "wierd" och fråga om alla i sverige ha ketchup på pastan? YEEEESS!!! inte alla kanske, men man är ju inte dum i huvudet ifall man nu har det (;

sen säger min lillkille typ - men det är så det är i Sverige, det är deras tradition och när vi åker till Sverige, får vi faktiskt lära oss att äta Ketchup som dom, man få ta seden dit man kommer - HAHAHA jag ville ju dö, han är så söt.

och så skulle han in i duschen idag och säger till mig att sitta i hans rum och vänta, för han vill inte att jag gå för långt .. så jag sitter där, han sjunger och skriker som vanligt, och så helt plötsligt blir det knäpp tyst, INTE ETT LJUD han gör ifrån sig .. och man vet ju att när barn blir knäpppt tysta har dom något busigt för sig, så jag smyger fram, då ser jag att ungen har hittat 14 åringens rakhyvel och stå och raka benen?! HAHAHA

jag: HEEY!! what are you doing?!
han: nothing!!!!!!!! just ... thinking about stuff.

DET VAR ALLT FÖR MIG!! GOD MORGON SVEEEEERIGE och godnatt CHICAAGOO!
nu ska jag slå på CSI NY (:


- EN MÅNAD I USA IDAG, EN MÅNAD! vad fort den gick liksom.

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej du har fått lön idag.63000 inte illa va det sätts in den 25/9 Har inte hänt så mycket mer änn att jag fick skrapar rutorna igår morse huuu vad kallt kram mamma

2010-09-23 @ 19:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback