Evanston och 11 September

Har ätit Pizza i staterna för första gången, och det var gott!
mycket fluffigare än hemma.

Åkte till Evanston nu ikväll för att träffa Jennifer, norrlänningen från au pair skolan!
den dialekten, så vill jag också prata, jag ilade omkring efter ett pakeringshus, DOM KÖR SOM IDIOTER HÄR!
men det värsta då? jag ha med börjat göra de .. man få ju OFTAST köra höger om det är rött, men man blir ju så osäker som en orginal-svensk, för hemma kör man ju inte mot rött, så i början så var jag, ÅÅH nej, vi vänta tills det blir grönt ... och nu om man är osäker på om man får eller inte så kör man ändå och säger Whatever ... lika dant stop-skyltar .. hemma skulle ingen tänka på att inte stanna (förutom mamma då, hon kör utan att stanna) men en som kan köra bil stanna ju vid stop-skyltar, right? ... men här kommer dom så ofta att man orka inte, inte ens polserna orka.

hade iallafall en trevlig kväll, mycket skvaller och skitprat, vi har inte hunnit snacka direkt sen vi var på skolan, så det var kanon .. vi ska in till Chicago på söndag iaf och möta Emelie, kommer blir kanon.
och imorgon ha jag INGEN aning om vad jag ska göra, jag vet det ska bli ett jädra åskoväder inatt, har dom sagt hela dagen på radion .. men jag ha inte hört något ännu åtminstone .. om en timme är det 11 September, och när jag körde hem från Evanston, hade dom låtar om den dagen, dom satte igång gamla Radio-kanaler från den dagen osv.

svårt att förstår hur jobbigt det måste varit för alla, min värdmamma berättade att min värdpappa var uppe i ett av tornen den 11 september, han jobbade där i och hon jobbade i philadelphia, hon kunde inte ringa honom, och han kunde inte ringa henne eftersom det var sådant kaos, lät så sjukt när hon berättade.



Kommentarer
Postat av: kajsa

Hur fick du alla timmars barnenfarenhet? :)

Jag skulle också vilja uppleva den elfte september i USA någon gång.. För att få insyn i allt, eller så.



:)

2010-09-11 @ 18:11:20
URL: http://kaays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback