14 September.

God Morgon på er, eller God kväll på er där hemma!

idag tvätta jag allt jag kommer över, lakan, kläder hej vilt.
mamma hade dödat mig om hon såg mig nu - jag tog grått, svart och färgat i en och samma maskin.
det ska bli enormt spännande och se vad detta bli när allt kommer ut .. men jag la inte i någon ny tröja som jag precis köpt, så därför bör detta bli enormt bra.

sitter och fundera på vad jag ska göra ikväll, hade varit nice att ut och springa, men det är ju så satans mörkt här, finns ju inga gatlyktor, finns kanske en vid korsningen, gå man då till Oak street istället är det helt BÄCK MÖRKT i flera kilometer.

ska nog städa lite nu när jag ändås är på G, börja packa ner lite skit i resväskan som jag vet jag inte kommer hinna använda - menar vantar och sådär, helt galen på att packa tidigt är jag inte!

sitter och läser lite brev som jag fick innan jag åkte .. det är spännande vad det sas mycket innan man åkte, man skulle hålla kontakten så himla bra och man skulle göra dittan och dattan, ännu mer spännande är det vad lite av det som sas verkligen stämmer - det ska bli så skönt att komma hem, men ändås inte ... det enda jag saknar är sakerna som sverige ha, min säng, svenska bilar, maten osv .. men inte en enda människa.

Kommentarer
Postat av: bitte

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länken



http://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheter



Och rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.



Kram

2010-09-14 @ 19:16:16
URL: http://www.lovemercury.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback