5 Oktober.

måndag kväll i staterna, jag ska plocka upp en ny svensk tjej - Annie. hon kom i torsdags.
frågan är vad vi ska göra, men något ska vi allt kunna klura ut (:

och det var ett evigt tjatande om att jag ångrat mig?
- NEJ JAG HAR INTE ÅNGRAT MITT BESLUT?!
mamma tror jag ÄLSKAR LIVET HÄR OCH ÅNGRA MIG SÅ! vet ni varför? - för att jag lägger ut bilder?
hur trög får man blir liksom, skulle jag suttit här mina 4 sista veckor och lipat sönder? skulle jag sluta umgåts helt med vänner bara för att jag dra snart? - då kunde jag ju lika väl grävt ner mig när jag var i Sverige också.

JAG HAR INTE ÅNGRAT MIG!!!
- däremot känns det PISS att behöva bo hemma hos familjen och behöva bo i Ronneby igen (för ett tag) jag tänker aldrig i mitt liv stanna - det betyder inte att USA känns kanon helt plötsligt och att jag älskar livet här? - bara att jag inte vill hem till Ronneby, för det finns inget värre ställe, och att behöva flytta hem? känns ju som att man blir 3 år igen, vilket mina föräldrar tror och vilket jag hatar dom för, men dom tycker ju det är as kul att skratta åt mig och retas, - därför vill jag inte komma hem och därför kommer jag flytta mitt arsle så långt det bara gå.

det är super kul att känna såhär, att känna sig äckligt ovälkommen hem, mamma tycker jag ska stanna och fetto är ju konstig som han alltid varit och ingen man egentligen bryr sig om sådär, men ändås min familj? även om dom beter sig som något annat.

så ni i min familj behöver inte oroa er, jag tänker inte stanna hemma så länge (:

UPDATE:
var på Cheesecake factory med Annie, hemskt trevligt.
det är RIKTIGT kallt nu, det är 6 grader ute, det trodde ni inte.
från 30 till 6 grader så snaaabbbt, det är svin kallt inomhus, utomhus, överallt.

jag sa ju min värdpappa kan prata btw? -
i lördags när jag skulle fråga hur dags vi behöver vara vid arenan ungefär så fick jag en 20-30 minuters lång utläggning om - tider, stadium, förra årets spelare, priser på allt, gångavstånd, tågtider, hur de gick i förra matchen, hur han tror det blir i årets NHL, vilka som kommer göra mål, hur svensken spelade i Stanley cup finalerna, hur ofta han sätt NHL - det tooooooooog aldrig stop och Maria kan intyga, hon var i mitt rum och väntade! men det är trevligt, roligt hur en människa kan prata så mycket utan att man fråga nåt :P

Kommentarer
Postat av: Sofia the fucking best

snacka om skön gubbe!!! :D

2010-10-05 @ 17:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback