10 Oktober är här.

jag hinner göra en snabb update här, jag ha packat, och jag är hundra procent säker på övervikt.
men jag kan inte göra mer nu och jag få väl helt enkelt betala skiten, det finns en våg på flygplatsen som man kan försöka väga allt, och sen får jag väl försöka göra så gott jag kan där, och sen flörta med dom som väger bagaget, leka dum svensk eller något? - sen ibland kan det vara billigare att ha två Bagage, men i detta fall inte, för enligt american airlines hemsida så stå det att 50 ibs är MAX, men har man där emellan och upp till 70 Ibs, kosta de 50 dollar extra och stämmer det inte, så ta jag mitt handbagage som vanligt bagage! (:

jag har tagit mig en sista dusch, funderat ut för att få så lite vikt som möjligt och allmänt klurat på den biten.
min värdpappa tog mig mer än gärna till Old Orchard mall, där Ludvig hitta till - så vi ska mötas där 2 pm.
sen äts det på Johnny Rocket och så mot flygplatsen, ska skriva vägarna på ett papper kanske? så vi hitta till flygplatsen, vore ju rätt otrevligt annars.

jag känner på mig att jag kommer inte få sova förens måndag kväll
, jag åker ju på natten här, och jag kan inte sova i flygplan, för mig är det helt omöjligt, jag landar i Irland när klockan är typ 03:00, och jag landar i Danmark när klockan är typ 7-8 på morgonen här, så jag kommer vara rätt död - MEN det kan bli bättre att vänja jetlagen med det, än att behöva åka tidigt morgon (för då ha man sovit hela natten) .. a ni förstår.

imorgon syns vi! - jag lämnar 25 grader med sol, för kyla och rusk - men det blir mysigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback