sidärja.

Mamman skickade till mig precis att hon trodde jag skulle passa bättre i en liten större familj och i en kanske större stad där det fanns fler au pairer (för det fanns inte så många där), så ja där försvann den ...

samtidigt som jag gillade familjen väldigt väl så var ju ändås magkänslan nåt konstigt.
jag antar inte att man skulle varit så klyven som jag var när man ska säga ja? ... aja.
jag tror däremot inte jag kan finna en trevligare familj men jag vill ha en kille och många au pairer i området helst, sen kände jag ju aldrig ett stort jubel, om jag hade matchat hade jag nog inte blivit liksom - JAAAA JAG FLYTTA TILL USA!!!

I guess it was not meant to be

Kommentarer
Postat av: Lollo

Nä, det var nog så då, det var inte menat. Känns det rätt, då gör det nog det från början. Jag jublade direkt när jag fick mailet från min familj liksom :P Nu siktar vi in oss på nästa match och att det blir något som är mer som du har tänkt dig året!

2010-03-21 @ 19:47:59
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Ja, fint var det :D , men ändå.. kanske roligare med fler barn :D Så nu är det alltså bara vår gemensamma match kvar? Har ni bestämt tid eller ngt ? antar att de kom hem nyss från CR .. men de kankse passar bra, barnen har mycket aktiviteter och jaa .. de verka mysiga .. eller har du spolat dem med ?



kankse lite fler matcher i veckan nu då :D

2010-03-21 @ 19:57:04
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
Postat av: Marie

Det är bara att ta nya tag! :D

2010-03-21 @ 20:17:12
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/
Postat av: Sofia

Svar: haha men heldre för mycket än för lite väl? :P men hoppas familjerna känns bra. Annars om det ska fortsätta så här kommer du ha mycket att välja på. ;)



Vad synd att familjen tackade nej, emn det låter ändå inte som om det var exakt en sådana familj som du hade tänkt dig. Men hur gick det med den andra familjen? :)

2010-03-21 @ 21:40:08
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/
Postat av: Marie

tack så mycket! :D:D

Känns jättebra, wuhu! :D

2010-03-21 @ 22:32:51
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback