mycket att fundera på.

jag förstår inte varför jag haka mig upp på en unge?
tjockis&mamma säger att ett barn kan vara jätte bra, för då kan jag ha all energi till just henne och bli som en riktig vän. visst, det förstår jag med .. men jag har så mycket energi, det verka inte som om jag kommer få jobba mer än 15-20 timmar per vecka kanske, och OJ så roligt tänker vissa, men jag tycker inte det.
Nu gillar ju flickan karate, tennis, simmning och sådär och det är ju jätte bra.
Kan det vara så att jag inte skriker av lycka av denna familjen för att den bo på ett sånt okänt ställe?
Michigan har ju alla hört, men vem kan räkna upp en stad därifrån? - jag vet att jag går inte på stället, men kanske i mitt undermedvetna så gör jag faktiskt det?

Jag fick faktiskt prata med tjejen en sekund innan när mamman ringde.
hon: gillade du lego?
jag: JAA jag älskar lego.
hon: JAAAAG MED!!!! :D
hon: du gillade hundar med va?
jag: åååhjaaa.
hon: jaaaa vi har två styckeeeen! :D

nu när jag tänker efter kanske det kan vara jätte kul med ett barn?
och familjen verka vara den finaste familjen på jorden, mamman är så sjukt lugn och rolig.
men däremot tror jag att jag blev ganska så rädd när hon sa att "maybe we can talk again tomorrow, and then we can think about a match?"

jag ska säga ärligt till henne att jag skulle vilja prata mer med familjen isf innan jag bestämmer,
jag vill liksom snacka med pappan lite, ser hur han är, fråga lite mer frågor
.
för jag kan tror att mamman blev lite stressad själv när jag sa jag pratade med en annan familj och dom skulle ringa imorgon, för då blev hon typ lite såhär, "ojdå .. fan med .. PRATA IMORGON IGEN?!!"

Vi får helt enkelt se imorgon, efter kl 2 när Jersey mamman har ringt så får vi se.
dom kan ändås inte menar att jag efter en halv helg ska bestämma mitt liv för ett år?
nu ska jag skriva upp massor av frågor till båda familjerna och fundera och fundera.

(mamman skrev precis ett mail att hon gillade mig ännu mer nu och skulle passa perfekt och hon skickade mer bilder och deras nuvarande aupair skrev till mig på facebook precis att detta är den bästa familjen nånsin och att hon ska ringa mig halv 4 imorgon, då hinner jag prata med jersey mamman i en och en halv timme ;P haha)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Förstår det! Svårt beslut. Det handlar ju trots allt om ditt liv i ett helt år i ett helt annat land. Så fatta inte ditt beslut för fort bara. Om den här familjen så gärna vill ha dig som deras au pair så står dom nog ut med att vänta lite så att du får prata med den andra familjen också. :)

2010-03-20 @ 22:46:12
URL: http://nathalieidasofie.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Aaa det var precis va jag också menade. :)

2010-03-20 @ 23:16:56
URL: http://nathalieidasofie.blogg.se/
Postat av: Lollo

Alltså, hur jag känner med ett barn är att det nog blir lite tråkigt. Och det är inga syskon som den ungen kan sysselsätta sig med, utan flickan kommer BARA te sig till dig heela tiden. Visst, det kan bli en supermysig relation också! Fast jag kände spontant att jag inte bara ville ha ett barn i familjen. Fast familjen låter annars himla bra ju, låter som att ni verkligen klickat typ! Så det är svårt, det fattar jag. Men så skriver du att du vill ha lite mer grejer att göra, låter som det nästan kan bli för lungt för dig? Blir ju inte så livligt i en familj med ett barn som med två eller tre... Aah vad svårt!!



Michigan är inte så fel ändå. Detroit är en stor stad där, och det är ganska nära till Chicago, även till Kanada, och till Cleveland som är en stor stad i Ohio. Så jag tror inte stället skulle vara så kasst faktiskt!

2010-03-20 @ 23:38:52
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Lollo

Ååh men vad kul! Ja hon verkar ju vara en livlig tjej iaf, så det kanske går bra? Ni kanske skulle vara perfekta ihop typ? :) Haha vad bra om det är nära till Detroit då!



Ja alltså du träffar ju annat folk, och hon går i skolan, du får fritid, behöver inte jobba asmycket. Kan ju vara skönt. Men hur känns det i magen? Du är lite osäker fortfarande? Det känns liksom inte helt hundra procent och att magkänslan bara är helt rätt? Men åh det är ju så skönt att få höra det där att "vi har pratat med flera andra men du är bäst"!



Men du får väl fundera lite nu... Känn efter hur det känns. Varför inte den här familjen? VAD är nackdelen? Är det flera? Är det en stor nackdel eller är det en skitsak egentligen? Typ min enda nackdel med min familj var att jag inte fick ha eget badrum. Kom fram till att dela badrum med en 7årig tjej nog inte blir så jobbigt ändå, hur mycket tid spenderar hon där egentligen? :P

2010-03-21 @ 00:31:51
URL: http://lizinamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback