här går det undan!

Skrivit lite med båda familjerna nu (:
Tvåbarns mamman ska ringa mig på söndag klockan två och jag är redan nervös!
trebarns mamman hade en hög med frågor, men jag gillar't, då vet jag att hon är väldigt engagerad i sina barn och mig för den delen också, jag själv hade ju en hög med frågor också liksom, så jag förstår henne!
(btw Sigrid, dessa verkar inte vara judar över huvudtaget, haha är vi säkra på att det är samma familj?)

tvåbarns mamman hade inte så mycket frågor, hon kanske ville ta allt på telefon istället, hon skulle skicka massa bilder nu i helgen iaf, just nu satt hon på jobbet! - men hon verkade lite mer strikt och stel, men det är sant, dom är advokater, och känns som om advokater alltid är advokater liksom (; haha! ni förstår? tänk om dom är super hårda och strikta osv.

nu ska jag hoppa ner framför tvn och kika på Sommaren med göran, med fredrik! haha.
tjingeling (:

Kommentarer
Postat av: MARTINA

Haha, woho! 5 grader :P När du säger så känns det RIKTIGT bra att vara här ;)

2010-03-19 @ 23:11:54
URL: http://martinaaupair.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Ha, jadå det är samma familj! Det står varken i deras brev eller så, men mamman skrev det i ett mail typ som finstilt ... haha, man de är inte alls troende bara att barnen går i Hebrew school :)



Mamman kommer att fråga dig tonvis med frågor i mail, men när ni pratar i tele har hn typ inga frågor alls! Ha, eller så var det för mig! Men hon är suupertrevlig!



Klart att du ska ta den andra familjen om den känns bättre, men ge båda en chans! Det jobbigaste med otnermamman (jag antar att de är dem vi har som samma) ställer frågor som varför jag ska passa med hennes barn och i brevet har de supermycket krav på au pairen, typ att hon ska vara där för att underhålla barnene, inte bara sätta på tv! Om det nu är denna familjen så kan du ju fråga mig om du har mer frågor, jag pratade ändå med dem i två veckor ;P Vet inte hur många A4 papper mailet ligger på nu ^^

2010-03-20 @ 07:07:25
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Ha, det är sant. Jag har också skrivit det och deras dotter går ju på sånn musikalträning, för hon gillar teater och dans, ja det verkar ju kul! Mamman sa att hon var en riktig drama queen ;P Men det som var skönt med den familjen är ju att ibalnd är mamman hemma och ibland inte, typ på kvällar så ibland kör du till aktviteter och ibland så kör mamman :) De har iofs bara två bilar, men tydligen så brukade de långa pappans föräldrars bil på helgerna så au pairen kunde ha den ;)



Dock tyckte jag att det var svårt, fick aldrig prata med deras förredetta au pair och hade svårt att få en annan vinkel på familjen. Men man kan ju fråga om den, det gjorde aldrig jag ;P

2010-03-20 @ 14:24:27
URL: http://sigridiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback