Ihop.

var ute med 5 tyskor precis, haha!
yeaaaaaaayh. vi gick till ett ställe som kallas "ihop" i Evanston, och Evanston är väl ungefär lika stort som Uppsala i folkmängd, jag bor runt 10 minuter därifrån.
och faktiskt så höll dom sig till engelskan, det var väl någon gång dom gled iväg när dom skulle prata om något jobbigt, men jag ha kommit på att tyska har många liknande ord som oss, typ förmiddag, fönster, pommes, a nu kommer jag inte på fler bara för de!

ska försöka lägga mig nu redan innan 11, så jag kommer in i detta lite bättre, och jetlagen försvinner, vem orka ligga vaken 4 på morgonen och mest glo? - inte jag iaf.

Natti natti på er, hälsa farmor och mormor!

en kul grej - om ni kolla på mina New York bilder på facebook, så kommer ni se att VARJE Bild jag är med på, ha jag tummen uppe! hahahh (; det är däremot meningen.

Kommentarer
Postat av: evelina

Ja precis, i glenview ska jag :) Nej va kul att det är så pass nära. Min hostmam sa att det är väldigt många au pairer i närheten, vilket jag tyker känns skönt! Jag ska tinga Cultural Care idag, så snart lär jag få veta när jag ska åka, men då måste vi ses :)

2010-08-30 @ 11:00:12
URL: http://evelinaistaterna.blogg.se/
Postat av: sigrid

Men trotts det tycker jag du är star som stannar kvar ;)



såg på Evelinas fb att ni ska till 6 flags, kankse följer jag med, hade varit kul att träffas ;)

2010-08-30 @ 15:04:44
URL: http://sigridiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback