Big family?

när jag började tänka i somras på hur jag ville mitt år skulle vara i USA, då ingick det HELST ett barn, max 2.
när matchningen drog igång och Michigan familjen dök upp med en unge, så kände jag fyfan vad tråkigt, ett barn? jag har alltid gillat stora familjer och ha mycket folk omkring mig, jag älskar människor, haha .. jag älskar att prata och träffa nytt folk, ALLA sortes folk, jag acceptera vem det än är, hur de än ser ut - bara människan prata och är flumig, då är jag nöjd! (:

så när familjen med 4 barn dök
upp kände jag direkt att fan vad roligt, alla spelade fotboll, tre av 4 hade teater, och två hade ishockey - så där någonstans igårkväll kände jag att Jap, ska jag till USA ska jag ha många barn, MINST två är det nu, helst tre, gääärna 4 (: "lika dant med 6matchningen från Chicago, med 3 barn, det var verkligen bra magkänsla där"
men det är klart, jag är beredd på att det blir mycket mer jobb, om vi jämför familjen från Michigan och denna, där skulle jag jobba kanske två timmar varje dag och ledig helger, det blir runt 10 timmar i veckan, och denna .. jag har inte sätt nåt schema ännu, men det blir nog mycket mer på kvällarna och säkert helger också, Men det är så jag vill ha det, jag vill ha masssssor att göra, mycket folk, mycket idrott, djur osv ..
lika dant att JA jag vill ha hand om äldre barn, inte småbarn, många tror ju att au pair är att ta hand om barn som är minst under 5 år ... jag vill inte ha småbarn, såsom vissa inte vill ha äldre barn och vill bara ha små, det är väl tur att alla är olika på den fronten (:

Så ni som sitter och tänker nu, fan vad hon är trög, ett barn är ju as skönt och slappt, kan man hitta på mycket andra saker - men detta är mitt år, right? mina matchningar och jag som ska gilla läget.


och även om det inte bli denna familjen, så vet jag nu att många barn is the shit, hundar, mycket idrott, bara idrott, IDROTT IDROTT IDROTT!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Man åker jag ändå dit för att jobba, inte för att ha semester :P Sen blir det ju roligare desto fler barn det är!

2010-04-14 @ 15:23:21
URL: http://evelinaav.blogg.se/
Postat av: Lollo

Det kanske är så att SI är jättebra på att matcha dig, du älskar ju verkligen soccer och får då familjer med barn som är intresserade av det? ;) För det är ju inte en stor sport där om man jämför med baseball eller hockey.



Nej jag ville heller inte ha små barn! Stora barn kan man prata med, umgås med, dela intressen med! Vad för intresse delar man med en tvååring, sova och bajsa? :P Jag ville inte ha en jättefamilj, men 2-3 barn ville jag ha, max 4 om de två största var tonåringar. Jag tror inte det är så himla kul att bara passa ETT barn, barnet har ingen annan att leka med utan kommer ENBART vara med au pairen. Tror det blir lite för påfrestande, och tråkigt.

2010-04-14 @ 17:28:06
URL: http://lizinamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback