Sardinien, Italien.

Och så var vår sista sommarmånad snart över. 8 månader till April, HEJA! snart är du här. 
Vi har befunnit oss en vecka på Sardinien i Italien. Vi hade ett kanon väder, 28-30 grader nästintill varje dag. en dag var lite molnigt, men det var bara skönt. Vi gav oss ut på snorkling, vilket var magiskt. som en helt annan värld där nere, dock mådde jag relativt illa sen (blir ju lätt åksjuk av båt) .. SÅ ÄR LIVET! 
frukosten var sjuk, 14 sorters kakor på bordet ... tårtor, bakelser, chokladpajer .. nej fy fan. som tur var fanns där mycket annat vettigt, frallor, frukter, pålägg, ägg osv. Och Italienarna var mig ett otrevligt folk! USCH. 

Får säga vi var rätt oflitiga med kamerorna. Mobilbilder kommer här under, tror vi tog cirka 35 med systemkameran .. aldrig vart med om mindre fotande, men man orkade inte. 
tillbaka i skolan, blivit en hel del att ta igen, lämnat in två arbeten redan, en redovisning på måndag, tyska glosor att plugga in och TRE "turismens historia" att plugga in.... hallelujah. skönt när jag kommit ikapp. helgen kommer alltså gå till plugg, fotboll och häng med mina grabbar i Malmö. 

Brun har jag åtminstone blivit, thank god.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

18 Augusti.

Så var sommaren över på tarkett (för alltid?) - sådan jävla lättnad det var att kasta in sina saker och säga tack och adjö. Det är däremot inte lika roligt att åka ifrån alla hemma, även om det är trevligt att vara tillbaka i skåne, och jag trivs här, med mina skånetjejer här och jag har ju mina grabbar här dessutom.. bara en sån sak. 

Men något ledigt har det knappast blivit, idag drog skolan igång och jag känner redan att det är rätt. 
kommer nog bli tufft med pendlingen, skolan ligger ju ute i Vellinge, så det är en LITEN BIT, bussarna går ju dessutom inte sådär as ofta så det gäller ju verkligen att hålla tiderna. Men vafan. only a year. 
Dessutom älskar jag att ha dagen färdig när eftermiddagen kommer så man kan träna, laga middag och sen bara kolla fotbollen i soffan (som dessutom dragit igång nu) - hur underbart? det har jag saknat. inga tarkett-tider inte. 

anyhoooow. i övermorgon kilar vi till Italien, det ska verkligen bli extremt skönt med semester. jag kommer inte röra ett finger, kanske mellan poolen, solstolen och alla vattenflaskor jag ska dricka. (troligtvis blir jag rastlös och lär göra något) - vi får se hur det blir. - Känns fortfarande dumt att missa skolan, speciellt nu när vi beta av "kurs för kurs" men det är väl inget man inte kan ta igen! solsemester är lite viktigare känner jag nu. 

PACKA borde jag göra, men blir nog en sista-minuten packning imorgon. dom är ändå bäst.
 
 

Well hellooooo there.

11 Augusti idag.
Dagen för min intervju till skolan som jag hetssökte i början på Juli. 
Det var ju nånstans där vid midsommar jag kom på att lärare troligtvis inte passade mig, utan Turism däremot. 
Resebranschen. Dessutom hade de Certifikat inom IATA och Amadeus som jag suktat efter. plus andra lockande kurser som business, tyska, mycket praktik inom resebranschen. så jag sökte.
klassen var redan full men hon ville gärna ha mig på intervju. sagt och gott; 
om än lite sent dök hon upp, ett litet missförstånd så blev det en väldigt givande intervju.
Jag tänkte redan från början att jag är mig själv, svara på frågorna precis som jag tycker, inte svar som jag tror hon vill ha. och vi bondade direkt hon och jag. 

- skulle du säga du är morgonpigg?
- Duuuu, ge mig en cola sen jävlar.
- Varför tror du turismen lockar Sverige?
- Ja den frågan har jag med funderat på .... 

anyway, såklart skämtade jag och jag tror det gick hem ;) vi hade många bra samtal om Gaza, vad det innebär för Usa. kulturen och naturen för Sverige osv. Och för första gången kände jag bara "finally, detta är ju verkligen detta jag älskar?" För jag har kunskap och erfarenhet inom det. Fick en riktig uppenbarelese när jag satt där.
- Jag känner inte jag vill sitta på en resebyrå kanske hela livet (vilket certifikaten gör det möjligt till) Jag ser mig hellre som jobb inom Språkresor, skicka iväg kids till Bristol för att plugga engelska 3 veckor etc. eller sätter ihop fotbollspaket till England t.ex. Egentligen vill jag nog göra allt. - "slapp" dessutom någon intervju på engelska för hon antog jag kunde engelska, - vi får nog antar det jaaaaa.

MEN så sa hon "Ja klassen är ju full, den är på 20 personer... men när jag läste ditt brev så sa jag till ledningen att nej ni får göra plats för 21 iår, och efter vårt samtal känner jag verkligen att vi ska ha plats för 21 stycken iår, så du är antagen"  

Rätt så spontant blev det; om en vecka dra skolan igång. den 18:e. och två dagar efter det dra vi till Italien och på fredag slutar jag jobbet. Så jag får inget ledigt, jag lär missar endel i skolan där i början, (när alla hittar sina vänner) heheheheh! MEN jag är så satans taggad?! 

ÄLSKAR LIVET! Vi hörs när vi hörs kompisaaaaar. 
är jag inte på jobb, är jag i skåne, är jag inte i skåne, så är jag i Italien. AAAA LIVET PÅ RESANDE FOT KAN BÖRJA IGEEEEEN!! 


Du fina.

Tre gånger hälsade vi på San Francisco under vårt år i Cali. 
alla tre gånger var vädret lika disigt. det är SVÅRT och inte få en dimmig dag i SF. 
Men efter lite pill i Lightroom gjorde de inte bilderna rättvisa, men något dugligt att titta på åtminstone.
(ni ska se före-bilderna) - Jag saknar SF så gudomligt. eller nej. jag saknar hela Californien.
Jag saknar att vara hemma och hitta precis överallt.