29 Maj.

ÄNTLIGEN!!!! Nu har jag internet igen efter 28 dagar utan. 
det har blivit många långa dagar på skolan för att hinna med allt plugg. 
Nu har jag ifs en inlämning dagen till ära ... istället kollade jag på Breaking News med F&F. Mycket att ta igen så att säga: men det kommer. Jag har då aldrig lämnat in nåt sent. 

Nu närma vi oss slutet av den är utbildningen, på torsdag gå vi ut med flaggan i topp. 
Efter att jag kom hem från England har de blivit fasligt mycket jobb, tidiga morgonar, långa pass i skolan.
Från den 4 Juni jobbar jag 12 dagar i streck tills jag tagit TRE välförtjänta lediga dagar för att bege mig till blekinge utan plugg, utan jobb, utan ingenting för att återgå till en hektisk sommar. 
De tre dagarna kommer bli mina första tre dagar på faktiskt flera år där jag slipper plugga och tänka på jobb. WOOPPWOPP!! 

förövrigt börjar min lägenhet liknar ett hem, thank god! Lite tavlor måste upp och gardiner så har vi det snart!!
Kommer inte värmen till detta jäkla land snart så blir jag tokig!!!!

 

Love this place.

Då var dagen här; min sista i Kilmington. Har ju hela dagen kvar i England imorgon åtminstone men jag lämnar detta ställe lite innan lunch imorgon för att börja bege mig tillbaka till London och genom helvetes London! 
(det tar en timme att bara ta sig från jäkla Clapham till West Hampstead) - anyway. 
Det har vart en fantastisk resa, med perfekt väder, perfekta barn. KANSKE att jagb haft för varma kläder med mig, men that's england for you; vädret här kan gå från snöstorm till glassande väder på stranden på 1 minut. 

Vi har besökt alla möjliga platser som jag älskar. Lyme Regis i Dorset är ett av mina favoritställen här i England så dit åkte vi idag, åt lunch vid stranden och mös runt och bara njöt helt enkelt. (bilden längst ner) 

See you tomorrow Sweden! och England, vi syns mycket snarare än 2 år framåt.

 

8/5 - England.

Äntligen sitter jag här, i Kilmington Devon. Långt ut på landsbyggden i sydvästra England och njuter av livet här igen. - Jag var ju au pair här 2011, hälsade på igen 2013 och nu finally. - så mycket som hänt, inte minst med mina kids, de är ju snart 7 år gamla (då var de 2,5 år) - MEN alla rum är helt fräscha och nya. Huset börjar verkligen blir helt magiskt fin, i sommar kommer även ett helt ny renoverat kök, kan inte vänta att få se det! 

Utöver england har jag börjat jobba på flygplatsen, jobbade som en gris innan jag åkte hit, dessutom flyttade jag till min egen etta första helgen i Maj. Jag hann precis komma helt iordning innan jag åkte och det känns ju fantastiskt skönt. 

om en vecka börjar skolan igen, thank god är den också slut snart. Jag är färdig med plugg och allt vad skola innebär. Det ska bli skönt att kunna tjäna in pengar istället för 2800 som CSN erbjuder. 
 
anyyywayyy; Jag älskar att vara tillbaka här, ligga i min gamla säng. Dessutom är allt på samma plats, glasen, tallrikar, maten, tvapparaterna, internet koppla upp sig självmant.. då vet man att man är hemma! 
ska njuta enda till Onsdag då jag bege mig tillbaka till London och därefter Köpenhamn.