18 Augusti.

Så var sommaren över på tarkett (för alltid?) - sådan jävla lättnad det var att kasta in sina saker och säga tack och adjö. Det är däremot inte lika roligt att åka ifrån alla hemma, även om det är trevligt att vara tillbaka i skåne, och jag trivs här, med mina skånetjejer här och jag har ju mina grabbar här dessutom.. bara en sån sak. 

Men något ledigt har det knappast blivit, idag drog skolan igång och jag känner redan att det är rätt. 
kommer nog bli tufft med pendlingen, skolan ligger ju ute i Vellinge, så det är en LITEN BIT, bussarna går ju dessutom inte sådär as ofta så det gäller ju verkligen att hålla tiderna. Men vafan. only a year. 
Dessutom älskar jag att ha dagen färdig när eftermiddagen kommer så man kan träna, laga middag och sen bara kolla fotbollen i soffan (som dessutom dragit igång nu) - hur underbart? det har jag saknat. inga tarkett-tider inte. 

anyhoooow. i övermorgon kilar vi till Italien, det ska verkligen bli extremt skönt med semester. jag kommer inte röra ett finger, kanske mellan poolen, solstolen och alla vattenflaskor jag ska dricka. (troligtvis blir jag rastlös och lär göra något) - vi får se hur det blir. - Känns fortfarande dumt att missa skolan, speciellt nu när vi beta av "kurs för kurs" men det är väl inget man inte kan ta igen! solsemester är lite viktigare känner jag nu. 

PACKA borde jag göra, men blir nog en sista-minuten packning imorgon. dom är ändå bäst.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback