27 Januari.

så vart man 24 år också. 
dagarna med Maria här i Malmö var inte dumma alls, vi mötte upp våra favorit pojkar från USA. 
det blev en hel kväll/natt snack om bara Californien. Ni anar inte, vilket jävla äventyr vi hade, vilka magiskt fina människor man fick umgås med. sen körde vi hemåt, mot blekinges skogar och snö dessutom? den har inte kommit till Malmö ännu, och så länge den inte gör det heller, är jag nöjd! 

väl hemma blev det allt sånt mysigt. umgås med sofia, äta kina mat (obligatoriskt på födelsedag) en shoppingrunda med mamma, träffa mina Oslo som just nu sitter på ett plan till Frankfurt och vidare till Jamaica för 2 månader... nästan lite för svinigt. Snart är det dags för mig också, att bege mig utåt i världen. 

Någon frågade mig vad jag fira min nästa födelsedag, och kom ihåg detta: om exakt 365 dagar ligger jag på en hängmatta någonstans i världen och dricker cola och steker. - Får jag bestämma helt är jag i Australien och härjar, men blir det Indien eller Bali funkar det dugligt också. KOM IHÅG DET!

påtal om resa. Den har vi bokat. den 10 Mars drar vi till Berlin, och den 15 Mars drar jag vidare ner till Dusseldorf/Cologne för att spendera ett par dagar hos Maike, som jag träffade på Au Pair skolan 2010. 
och därifrån drar jag sedan tillbaka till Köpenhamn den 17/18 Mars. 
- Så sjukt. det är snart 5 årsedan jag träffade Maike, och vi pratar konstant varje dag, fortfarande. hon är en av mina närmaste vänner och då har jag och hon knappt umgåts sådär mycket. kommer blir succcceeee! 

 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag joinar dig i Aussie!!!

2015-01-27 @ 22:35:09
URL: http://sandraaandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback