bye summer.

nu har det bokats resor. Lite här och där faktiskt. 
Först och främst ska vi till Polen första helgen i Oktober. Nämligen Gdansk. 
Vi fick flygbiljetter för 71 kronor tur&retur. (nu såklart för vi jobbar på flygplats) - Men en sån biljett kommer man knappt fram&tillbaka till Malmö på. 

Sen kommer November och den 11e November har jag en resa bokad till Los Angeles. 
Jag är så lycklig. Att få komma tillbaka till Los Angeles, till Santa Barbara, till Californien. Träffa alla glada som är kvar och mysa med, att känna mig otäckt hemma. älskade älskade santa barbara. 
När jag inprincip landat i Sverige ska jag och tobbe åka till Stockholm för en weekend och titta på min fantastiska Sofia som ska tävla i Body Fitness. - ingen kommer har kämpat som henne väl på scenen. Varken kroppsmässigt eller psykiskt. - SÅ stolt kompis. 

Och mellan alla resor ska de bli mycket jobb, om än lite mindre än vad de blivit under sommaren så fortfarande mycket jobb. - ska bli så skönt att det dras ner på det lite nu. - Sen får vi se vad våren har att erbjuda. Jag är nog sugen på att lämna skåne ... det har varit ett par fina år i skåneland men det känns som att något nytt väntar runt hörnet. eller runt andra sidan jordklotet. Australien har ju alltid varit en dröm. VI får helt enkelt se. 
 
frukost på balkongen finns där nog inte många dagar kvar av. alldeles för sorgligt. 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback