27 sep.

dagarna tickar på, jag har kommit en bit på amadeus, lektion 5 för att vara exakt. 
DET TAR SÅN JÄVLA TID?! "de första kapitlarna kommer bara flyga fram" - MY ASS! vill inte ens veta hur lång tid de andra ska ta isåfall? - anyway, man får kämpa på! 

för att förgylla min vardag kom Sofia idag, SÅ himla lycklig. 
sofia gör verkligen mig lycklig, enda in i själen. sådär så själen är glad, förstår ni känslan?
vår vänskap börja ticka upp mot 11 år tillsammans. det är en fantastisk vänskap och vi har alltid klassat varandra som bästavänner, men kanske inte förens senaste åren vi blivit riktigt bästavänner. så att vi bara kan titta på varandra och veta vad den andra tänker och känner. - idag var ett exempel, ni vet tystanden inne på en restaurang och man inser att menyn suger och personalen står upp i ansiktet på en; sofia titta på mig .. jag säger eller? sofia säger ja. (eller = ska vi dra, för detta sög fan balle) - det behövs inget mer. allt är så naturligt.
vilken fantastisk kärleksförklaring det blev här: men det är verkligen min själsfrände den damen. 
det är min andra halva. min bättre halva. i varenda sekund om dygnet finns hon där, oavsett. 
Ren kärlek och ren vänskap.

Vi sprang runt i halva Malmö, ut på Emporia - hittade de SKÖNASTE byxorna ever, men de va så jävla dyra. 899 kronor?! för ett par byxor. men de var verkligen helt magiska. men jag ska fila på den idén lite... det är ändå fan nästan 1000 kronor. Kan jag inte släppa dom inom snar framtid så får det bli dom .... hehe!

anyway; lördag 21:19 .. sofia har åkt tillbaka till Ronneby .. suck.
Jag har suttit med Amadeus sen dess, och lär sitta med skiten ett bra tag till. koder koder koder. 
däremot är det 3 hela veckor utan skola, så nästa vecka (v.41) ska jag åka hem en stund, Onsdag till Söndag tänkte jag :) låna pappas dator hela dagarna och kötta igenom ordentligt med allt. och såklart umgås med sofia stup i kvarten! bleeeekinge, see yaaa next week. 

 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback