one life.

förr klagade jag ofta på "åh det är för varmt" och "åh det är för kallt" och allt var tråkigt osv. 
sen flyttade jag utomlands 2010 och bestämde mig för att vara tacksam för allt sverige har att erbjuda.
jag bara bestämde det. Jag hatar fortfarande vintern men den får inte förstöra min vardag för det. 
Jag önskar fortfarande jag kan bo utomlands (i ett varmt land) om ett par år, men sverige är fortfarande bästa landet i världen. Man kan verkligen låta dåligt väder, konstiga människor, dåligt jobb eller tråkiga läxor förstöra en hel vecka för en. För mig funkar det inte riktigt så längre. 
efter USA och efter att min bror gick bort blev det ännu mer uppenbart - det är detta livet vi har? vi ska alla dö, tids nog. Man vet aldrig när och hur - men man kan bestämma hur ens liv ska se ut tills den tiden väl är inne. 
Man kan bestämma varje detalj, speciellt om man är uppvuxen i ett sånt fantastiskt land som Sverige? här finns alla möjligheter. Man kan bestämma vem man vill vara i sin vänskapskrets, passar det mig? är jag nöjd såhär? 

Jag slutade bryr mig om folk för ett par årsedan, vad alla skulle tycka om mig och vad alla andra anser. 
Jag älskar att vara en teaterapa, och är född till att troligtvis bo på dramaten (ni anar inte hur många lärare som säger det till mig) - Jag älskar att underhålla och skämma ut mig, tära på gränserna lite för vad folk tycker är ok och inte ok. Och det viktigaste är ju inte att andra ha roligt? utan att jag har roligt och är där jag vill vara.

Vilket jag är nu och har varit länge; Jag älskade inte att plugga till lärare, men jag hade så jävla kul ändå. Jag ansåg att all utbildning är nyttig utbildning, alla vänner jag fick och all kunskap? Jag ångrar ingenting av någonting för man lär sig av allt. - Ja det regnar ute, PERFEKT för en kopp varm choklad och borra ner sig i täcket. 
Ja det är kallt ute när man går till jobbet, MEN SNART kommer värmen igen. åren går så fort, de bara flyger förbi. 

När jag bestämde mig för att byta utbildning var det många som tyckte det va en dum idé. 
Lärarutbildningen ger jobb DIREKT, det skriks efter lärare idag - Men ska man studera till något för att man får ett jobb direkt i handen fast du inte vill bli just det; lärare? - Man ska inte lyssna så mycket på andra. Man ska liva sitt eget liv, för var det är, ENS EGET LIV. Man ska ta de beslut som känns bäst för en själv. 
Har man roligt, så blir livet också så jävla bra. och jag har det nu; jag trivs som fisken i vattnet och alla andra klyshiga meningar man kan dra paraleller till. - Jag ser fram emot att få jobba inom flygbranschen eller språkutbildningar eller vad fan som helst. med resor. Jag är så himla pepp på framtiden. 

Man gör livet till vad det är, med en liten klackspark, med att ha kul och ta det inte så seriöst. OCH bryr dig inte ett smack om andra -
Vi ska alla dö tidsnog, men tillsdess ska man fan bara ha roligt. det är ju "bara" ETT liv.

"wW are nog given a good life or a bad life, we are given Life. and it is up to you to make it bad or good."
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Martina

Vad du är BRA Malin! Jag måste verkligen ta åt mig av det här. Man bryr sig alldeles för mycket om skit man inte borde lägga ner någon energi på, eller på vad andra tycker. WHY DO WE DO THAT? why do I do that? I dont get myself. Men jag blir peppad av dig! You go girl :D

Svar: Ja, och du har det så fantastiskt redan!!!! så skit fullständigt i andra, det gör ju ingen lyckligare, kanske dom men inte dig <3
Malin Ottosson

2014-12-03 @ 20:58:45
URL: http://martyplusone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback