23 okt.

Så vart det snart November. Ja det är väl lika bra. Jag hatar ju November.
Den är lång, den är mörk, den är bara SÅ tråkig. Sen är ju jag en hater av både Januari och Mars. MEN då går det åtminstone åt rätt håll. - Mot våren! 

i helgen vart jag hemma en stund. fick stalka sofia mest hela helgen då min familia knappt var hemma. 
fick inget vettigt gjort. Karlskrona fick sig ett besök, gymmet osv. - Dessutom mådde jag fortfarande lite kasst på Fredagen så fick bli en rätt slapp träning. Blev svettig direkt jag kom in på gymmet typ. Men så kan det vara, man känner ju själv bäst av om man mår bättre eller inte och är redo för att köra. MEN det va fint att va hemma och kunna ha sofia där bakom, med bänkpress och knäböj. - Annars tränar ju jag mycket själv och blir sällan att man våga lassa på med vikter ifallifall något skulle gå snett. OCH så jobbade vi på min andning. 
ingen nyhet att jag har svårt att andas genom munnen (därav nässpray) - Jag har andats sämre än jag trott.
Bruka må illa efter ett pass och huvudvärk osv. har ju helt glömt bort och andas riktigt ordentligt. Så när vi väl fick in det flytet så vart det inte så tungt längre. tack och lov. Man lär sig nya saker jämt.

annars? är EXTREMT trött på att sitta med Amadeus och IATA nu. alltså så pass trött att det kliar i hela kroppen.
jag vill VERKLIGEN tillbaka till skolan nu. Bara nästa vecka också sen finally. Dessa sista två veckorna innan provet måste man ju dessutom kötta nåt så satan. Nu är ju inte läge att vilja slänga datorn i huvudet på någon.

Helgen blir fin däremot. en hel dag med Jocke och Angelica. Det är ticketmässa på Emporia för vår klass, heja!
skönt och träffa folk igen. sen blir det utgång på malmös gayklubb... jocke som dragit dit oss! MEN kan inte bli annat än kul. 

 
tog med mig kameran i helgen. blir så mysigt ljus där inne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback