27 Maj.

score.
igår redovisade vi en gestaltning, med utdrag från vårt paper. 
fick VG på både och, en jävla bra grupp får jag säga vi har nu
så jävla skönt och ha allt det där överstökat. 
skolan är slut för detta året, nog för jag sitter och pilla på en hemtenta i detta nu och har en omtenta kvar som jag måste fixa innan jag kan andas ut ordentligt. MEN ett år på högskolan? Ett helt jävla år alltså?
bara tre år kvar, om ytterligare ett år har vi läst 50 procent. Ibland känns det som en evighet man har framför sig, men det känns också som igår jag sökte in på programet. 

Jaha SD stegrar fram här i världen. ett jävla liv på facebook. Det verkar bara bli fler och fler som är mot dom, samtidigt som fler och fler verkar rösta på dom? hycklare. Jag skulle aldrig för mitt liv rösta på ett parti som SD, (inte F! för den delen heller, usch) Men jag anser att alla har rätten att tycka/rösta precis som de vill utan en massa klabb, jag anser att SD har rätten att stå för precis det dom vill stå för (även om de inte verka har riktigt med koll på det) - annars är det ju inte demokrati och då får vi slopa det helt och har diktatur istället. 
Sen kanske man borde läsa på lite mer vad SD står för (ifs vet dom ju inte det själva) innan man tror att man röstar för "lite gränser in i landet" och sådär. MEN nu har folket röstat och nu blev det som det blev och då får det minsann vara sååååå. 
 
nu ska jag till skolan och hämta ut min mattetenta ... så himla onödigt att åka halvvägs runt jorden för att hämta ut en tentamen.
- snart åker jag dessutom hem, herregud. idag är det exakt en vecka tills jag lämna skåne. kommer kanske tillbaka runt midsommar och det är ju ett tag till. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback